Homepage  / Articole

Kit Harington: „Jon Snow nu se pricepe la femei”

Kit Harington: „Jon Snow nu se pricepe la femei”

de Redactia Tvmania

Diseară, la HBO, de la ora 22.00, începe sezonul 3 din serialul „Urzeala tronurilor”. Actorul Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, ne-a vorbit despre acest sezon la Londra, la sfârşitul lui februarie.

 

Ai filmat în zăpada şi frig. Cum a fost?

În Islanda, e un mediu brutal de filmări, cel puţin spus: -20 grade Celsius, viscol. Dar e superb. Îmi place ţara, m-am îndrăgostit de ea. Am fost foarte fericit când ne-am întors aici. Îmi e dor de casă când stau în filmări, dar nu mi-a fost niciodată acolo, e mare lucru că m-am simţit ca acasă. E ca şi cum ai merge în tabără cu colegii de şcoală, te întâlneşti cu colegii, e foarte special.

Nu eşti gelos că alţii filmează în Croaţia sau Maroc?

Nu! Aş fi gelos dacă ar  toată lumea ar sta la piscină lângă mare, dar mă simt binecuvântat în Islanda.

Ai stat acolo pentru câteva luni. Ai fi pregătit pentru 40 de ani de iarnă?

Mmm, nu. Islanda a fost magică pentru 3 săptămâni, dar dacă aş sta într-o iarnă continuă de 40 de ani, cred că ar disparea magia.

Cum e acest sezon faţă de celelalte, în ceea ce priveşte filmările?

Sunt foarte entuziasmat de acest sezon, cel mai mult, nu ştiu de ce. Este un sezon de impact, am avut o poveste minuntată, scene interesante de jucat.

Există o poveste de dragoste în acest sezon?

Are  Jon o viaţă sentimentală?, asta e întrebarea. V-aţi prins din sezonul 2 că există o atracţie acolo, Ygritte  îi intră sub piele. Jon nu prea se pricepe la femei, este traumatizat de lipsa unei mame, nu prea ştie cum să reacţioneze cu femeile. A făcut un jurământ, fără femei, de aia Ygritte se joacă cu el: încearcă să îl facă să încalce jurământul. Jon este într-un teritoriu periculos, devine spion, trebuie să acţioneze sub acoperire. Întregul sezon pentru mine este că Jon nu ştie dacă va fi loial Rondului de Noapte sau nu, pentru că trebuie să convingă aceştia oameni că e de partea lor şi e un pic confuz, mai ales când are o roşcată enervantă tot timpul în spate.  Jon ştie că Mance Rayder e inamicul principal de peste Zid. Relaţia dintre ei este interesant de privit

Cât de mult ai adus din personajul tău din carte pe ecran?

Mi-a fost evident pentru mine cine este Jon din primele cărţi. Totul e acolo: se reţine foarte mult, are conflicte interioare cu sine, este marcat de lipsa unei figuri materne. Dar în acest sezon, învaţă din ce în ce mai multe.

Te identifici cu Jon?

Sunt uneori foarte introvertit, îngrijorat ca Jon, dar cred că el gândeşte prea mult şi nu am probleme legate de lipsa unei mame. Mă consider ok cu femeile, aşa că suntem oarecum diferiţi. Am crescut o dată cu el, a fost interesat să urmăresc acest personaj de la început. O să fie o zi tistă când va trebui să îi spun adio lui Jon.

Ţi-ar plăcea ca Jon să facă ceva nebuneşte?

Jon e foarte cu picioarele pe pământ, nu cred că va face ceva nebuneşte, cu excepţia luptei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton