Homepage  / Vedete străine

Kit Harington nu știe dacă se va putea uita la serialele derivate din marele succes „Urzeala tronurilor”

Kit Harington nu știe dacă se va putea uita la serialele derivate din marele succes „Urzeala tronurilor”
6

de Mioara Tronaru,

Fostul interpret al bastardului Jon Snow din „Urzeala tronurilor” crede că „va fi întotdeauna un pic dureros” să vadă „House of the Dragon”, a declarat Kit Harington într-un interviu pentru Insider.

Părea că actorul britanic Kit Harington a lăsat în urmă „Urzeala tronurilor”, în original „Game of Thrones”, și își vede mai departe de carieră.

După o pauză de refacere, în care nu a avut decât o apariție episodică în „Modern Love” și a jucat în „Criminal: UK”, îl vom vedea acum, pe marele ecran, în „The Eternals”, unde are rolul Dane Whitman. 

Într-un interviu de promovare a noului film, cei de la Insider l-au întrebat dacă se va uita la spin-off-ul de la „Urzeala tronurilor”, așteptatul „House of the Dragon”. Iar fostul Jon Snow a recunoscut că va fi greu pentru el să vadă din nou Westeros-ul prinzând viață sub ochii lui:

„În ceea ce mă privește, mă vor copleși întotdeauna emoțiile. Să-i văd pe acei oameni în acele costume, pe care le-am purtat și noi atâția ani, să aud aceeași muzică, același stil, același ton, dar să nu fii acolo… e cam greu. Va fi întotdeauna puțin dureros”, a declarat Kit Harington.

În același timp, și-ar dori să-l susțină pe fostul său coleg de platouri Miguel Sapochnik, regizorul mai multor episoade importante din „Urzeala tronurilor” (printre care și „Bătălia bastarzilor”), care este showrunner-ul noului spin-off:

„Bineînțeles că aș vrea să mă uit! Le doresc tot binele din lume, chiar dacă este adevărat că toate astea, toată povestea asta îmi este încă foarte aproape de suflet și că, inevitabil, îmi va fi greu să o privesc”, a mai spus Kit Harington.

Despărțire traumatizantă

Actorul englez a tot povestit despre greutatea cu care a lucrat în ultimii ani la „Urzeala tronurilor”. Fostul Jon Snow ajunsese să fie dependent de alcool și să se gândească la sinucidere.

„Ajungi într-un punct în care ai impresia că ești o persoană rea, când te simți extrem de ruşinat. Ai impresia că nu mai există ieşire, că ăsta ești tu”, a explicat la acea vreme Kit Harington în Sunday Times Magazine.

În 2019 a petrecut o lună un centru de dezintoxicare din Connecticut, pentru a scăpa de dependența de alcool, și a plecat de-acolo reabilitat.

HBO vient de publier 8 photos de l’épisode 5 de la dernière saison de la série „Game of Thrones” de „Game of Thrones”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„House of the Dragon”

Primul spin-off al „Urzelii tronurilor” este așteptat la HBO anul viitor. Va avea numai zece episoade și va adapta cartea lui George R.R. Martin „Foc și sânge”, apărută și la noi, la Editura Nemira.

Acțiunea este plasată cu 200 de ani înainte de căderea tronului și se va concentra pe începuturile domniei Casei Targaryen, familia de stăpâni ai dragonilor care a domnit peste Westeros timp de 300 de ani. 

HBO încă nu a stabilit o dată de lansare a noului serial, dar a dezvăluit primul teaser oficial:

poze Hepta

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton