Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kit Harington revine! În ce serial va juca actorul din „Urzeala tronurilor”

Kit Harington revine! În ce serial va juca actorul din „Urzeala tronurilor”

de Redactia Tvmania

Kit Harington se alătură sezonului al doilea din „Modern Love”. Serialul original de la Amazon Prime Video, „Modern Love” (2019), inspirat de o cronică din New York Times, va reveni cu cel de-al doilea sezon la sfârșitul anului.

Difuzat în 2019 pe Amazon Prime Video, primul sezon din „Modern Love”, și-a încântat publicul cu povești care au pus sub lupă relațiile amoroase, prietenești sau de familie, dar și cu distribuția de excepție: Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel, Andrew Scott, Olivia Cooke, Cristin Milioti, Andy Garcia, Sofia Boutella, John Slattery, Julia Garner.

Anul acesta, serialul antologie revine cu o nouă serie de episoade și cu noi povești care promit să fie pe cât de frumoase pe atât de complicate. La fel ca și în 2019, și acum serialul se mândrește cu distribuția. Printre noile fețe, vor fi: Kit Harington („Game of Thrones”), Lucy Boynton („Bohemian Rhapsody”), Tom Burke („Mank”), Maria Dizzia („Orange Is the New Black”), Zoe Chao („Love Life”), Minnie Driver („Cinderella”), Dominique Fishback („Judas and the Black Messiah”), Anna Paquin („True Blood”), Gbenga Akinnagbe („The Deuce”), Susan Blackwell („Madam Secretary”), Garrett Hedlund („Mudbound”), Jack Reynor („Midsommar”).

„Suntem foarte fericiți să facem și al doilea sezon și să aducem la viață astfel de povești profunde și umane. Cu atâtea incertitudini în lumea noastră de astăzi, aceste povești aduc un pic de adevăr, de liniște și de dragoste peste tot în lume. Iar eu sunt foarte fericit să contribui la acest lucru”, spune showrunner-ul John Carney.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton