Homepage  / Vedete

Kit Harington și Rose Leslie, plimbându-se de mână prin L.A.

Kit Harington și Rose Leslie, plimbându-se de mână prin L.A.

de Redactia Tvmania

Vedetele din serialul „Urzeala tronurilor”, în care interpretau, cu câteva sezoane în urmă, două personaje lovite de săgeata lui Cupidon, Jon Snow și Ygritte, au fost surprinse împreună prin Los Angeles.

_CZ_sfLUWAAAK5y1

Dacă situația lui Jon Snow e din ce în ce mai neclară (e viu?, e mort?) nici Kit Harington nu e mai puțin misterios: formează sau nu formează un cuplu cu Rose Leslie?

CZ_sbfDWwAAYP0Q

După ce a trăit o frumoasă idilă, vreme de vreun an, cu colega sa de platou Rose Leslie, s-a aflat că sunt împreună prin august 2014 („Sunt împreună de vreo trei luni. Spun că nu e nimic serios pentru moment, că numai se distrează. Nu s-au mutat împreună sau chestii de genul ăsta”, a declarat atunci o sursă apropiată pentru tabloide) și s-au despărțit, se pare că acum, actorul și tânăra sălbatică formează din nou un cuplu.

CZ_sfedWcAAFkvw_002

Au fost văzuți ținându-se de mână pe străzile din Los Angeles și nu au lăsat loc de vreo îndoială cu privire la natura relației pentru că au fost surpriși și sărutându-se. Kit Harington și Rose Leslie, după câteva cumpărături înainte de SAG Awards, au fost împreună la ceremonie unde s-au comportat „ca un cuplu”, după cum a aflat de la o sursă DailyMail. Cei doi nu au făcut deocamdată niciun comentariu.

CZ_sgZqWwAAgEZe

Sezonul 6 din „Urzeala tronurilor” revine pe HBO din 24 aprilie 2016.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton