Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kit Harington şi Rose Leslie s-au despărţit de curând

Kit Harington şi Rose Leslie s-au despărţit de curând

de Redactia Tvmania

Interpreţii lui Jon Snow şi Ygritte în "Urzeala tronurilor" nu s-au iubit doar în serial, ci şi în realitate. Şi, la fel ca în povestea marca HBO, cei doi şi-au spus adio după scurt timp, nu mai mult de câteva luni, scrie entertainmentwise.com.

Actorii Kit Harington şi Rose Leslie au devenit un cuplu după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului.

După despărţirea de Kit Harington, Rose Leslie a început o relaţie cu un alt bărbat, relaţie pe care îşi doreşte să o ţină cât mai mult timp departe de ochii presei, scrie Daily Mail.

„Rose şi Kit nu mai formează un cuplu. Rose are un nou iubit, care nu este în lumina reflectoarelor. Ea vrea neapărat să păstreze relaţia asta privată”, a spus o sursă citată de inquisitr.com.

Cum arată femeia ideală pentru Kit Harington

Într-un interviu acordat revistei Glamour, în luna aprilie, Harington spunea că, pentru el, femeia ideală „trebuie să fie amuzantă. Îmi place o femeie care nu mă ia în serios, știi? E important să putem râde unul de altul. Și mi-ar plăcea o femeie care mănâncă. Aș prefera, când ieșim, să nu refuze un burger”.

În ceea ce priveşte întâlnirea ideală, interpretul lui Jon Snow crede că „o primă întâlnire trebuie să fie intimă, așa că, aș alege să o duc la o cină într-un loc drăguț, nu prea aglomerat, unde să aibă vin bun”.

Sezonul 4 din „Urzeala tronurilor”, preferatul lui Kit

Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO, a descris recent sezonul patru ca fiind „preferatul său” de până acum.

„Am idei grozave în ceea ce priveşte acest sezon. Am citit (scenariul) şi este fantastic. O să vă placă”, a spus Kit Harington într-un interviu acordat Yahoo TV.

Tot de curând s-a anunţat că scenaristul David Hill se va ocupa de realizarea unei noi francize, inspirată din legenda lui Merlin.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton