Homepage  / Vedete străine

Kit Harington va fi, din nou, tătic! Actorul din „Urzeala Tronurilor” a făcut anunțul în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon

Kit Harington va fi, din nou, tătic! Actorul din „Urzeala Tronurilor” a făcut anunțul în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon
7

de Cătălina Matei,

La doi ani după ce au devenit părinții unui băiețel, Kit Harington și soția sa, actrița Rose Leslie, își dau întâlnire din nou cu barza. Starul din celebrul serial „Urzeala Tronurilor” a anunțat că va deveni tată pentru a doua oară în cadrul emisiunii „The Tonight Show”, format a cărui gazdă este Jimmy Fallon.

Kit Harington și Rose Leslie vor deveni părinți pentru a doua oară. Prezent în talk-show-ul lui Jimmy Fallon, actorul din „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones” a anunțat, vineri, că soția lui îl va face tată din nou, la doi ani de la nașterea primului lor copil.

Sunt îngrozit. Știi, cu primul copil e de parcă mergi pe nori și dansezi pe câmpii pline de margarete timp de nouă luni – cel puțin așa e pentru bărbat. Dar de data aceasta, realitatea te lovește mai repede”, a declarat actorul din „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”, potrivit People.

Interpretul lui Jon Snow a mai spus că fiul lui e „pe cale să aibă parte de șocul vieții sale, care e faptul că o să primească un frate sau o soră”. Moderatorul l-a felicitat cu o strângere de mână și apoi Harington a continuat dezvăluirile pe această temă.

Kit Harington și Rosie Leslie s-au cunoscut la filmările pentru sezonul 2 al serialului „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”, când i-au interpretat pe îndrăgostiții Jon Snow și Ygritte. La fel cum personajele lor s-au îndrăgostit în serial, așa s-a întâmplat și în viața reală, iar povestea lor de dragoste s-a concretizat într-o căsnicie, dar și în formarea unei familii care a trecut testul timpului.

Cei doi au devenit soț și soție în iunie 2018, în cadrul unei ceremonii ținute în biserica Kirkton of Rayne din Scoția.

Iar în februarie 2021, Kit și Rosie au devenit părinți pentru prima oară. La acea vreme, au confirmat sarcina în septembrie 2020, când Leslie și-a arătat burtica de gravidă în Make Magazine.

Game Of Thrones Final Season PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când se întoarce Jon Snow?

Jon Snow, celebrul personaj din serialul „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”, va reveni pe micile ecrane, într-un nou spin-off, care este în dezvoltare în acest moment la HBO, potrivit Variety.  Kit Harington își va relua rolul de erou preferat al fanilor în serialul live-action al cărei acțiune ar avea loc după evenimentele din „Game of Thrones”. Astfel, intriga va continua,  în ciuda faptul că mulți au crezut că ultimul sezon al seriei a fost un sfârșit categoric.

Întrebat însă de această continuare, în timpul prezenței sale în show-ul „The View” de săptămâna trecută, Kit Harington nu a împărtășit niciun fel de informații, lăsând de înțeles că nu are voie să vorbească despre acest subiect.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton