Homepage  / Vedete străine

Ce proiecte mai are actorul Kıvanç Tatlıtuğ, supranumit Brad Pitt al Turciei

Ce proiecte mai are actorul Kıvanç Tatlıtuğ, supranumit Brad Pitt al Turciei

de Anda Dincă,

Supranumit Brad Pitt al Turciei, actorul Kıvanç Tatlıtuğ (37 de ani) a cucerit inimile telespectatoarelor din întreaga lume cu rolurile sale din seriale precum „În dragoste și în război” „Dragoste și răzbunare” sau „Iubire ascunsă”.

Actorul nu a dus niciodată lipsă de oferte încă de la debutul său în actorie (în 2005 în producția “Gümüş”), iar anul 2021 nu face excepție. După vacanța în Bodrum petrecută alături de soția sa, stilista Başak Dizer, și de prieteni ai acestora, Kıvanç este gata să revină pe platourile de filmare. 

El va începe în septembrie filmările la pelicula „Aşıklar Bayramı”/ „Sărbătoarea îndrăgostiților”, ecranizarea bestseller-ului omonim al lui Kemal Varol. Filmul va spune povestea relației dintre un avocat, Yusuf (Kıvanç), și tatăl său, Heves Ali, un interpret al muzicii la saz (instrument muzical vechi). Cei doi se regăsesc după 25 de ani și încearcă să repare greșelile trecutului pornind într-o călătorie spre orașul Kars.

Conform televizyongazetesi.com, regizorul va fi Özcan Alper (premiat la mai multe festivaluri pentru dramele “Gelecek Uzun Sürer” (“Future Lasts Forever”, 2011) și “Rüzgârin Hatiralari” (“Memories of the Wind”, 2015), iar rolul tatălui va fi jucat de Settar Tanrıöğen. Pe Settar îl știm din serialul “Între tine și rău” (“Kuzgun 2019”), dar și din producția cu 8 episoade de la Netflix, “Ne-am întâlnit la Istanbul” (“Ethos”, 2020). 

Kıvanç Tatlıtuğ va apărea într-un serial la Netflix

Kıvanç Tatlıtuğ va putea fi văzut la Netflix anul acesta în serialul „Bir Denizaltı Hikayesi” („Povestea unui submarin”), alături de Özge Özpirinçci („Femeie în înfruntarea destinului”, “Doctorul minune”) și Meriç Aral (“Yaman”). Drama va avea 8 episoade, iar Kıvanç va intra în pielea unui biolog marin și instructor de scufundări (Arman), care participă la o misiune de cercetare submarină. Colaborarea lui Kıvanç cu platforma de streaming nu se oprește aici.

Actorul va avea și o apariție minoră în sezonul doi al unui thriller SF, “Into The Night”, care va fi lansat spre sfârșitul anului. “Into The Night” este primul serial produs de Netflix pentru Belgia și are la bază romanul science-fiction “The Old Axolotl”, scris de Jacek Dukaj.

Kıvanç Tatlıtuğ, un actor versatil

Kıvanç (cel mai bun model al Turciei în 2002 și fost baschetbalist de performanță) este și unul dintre cei mai bine cotați actori turci ai momentului, iar rolurile sale variate n-au făcut decât să demonstreze acest lucru.

În serialul “În dragoste și în război” (“Kurt Seyit ve Șura”, 2014) l-a jucat pe locotenentul Kurt Seyit, fiul cel mare al unui proprietar de pământ de origine turcă din Crimeea. Acesta se îndrăgostește de Șura (Farah Zeynep Abdullah), fiica unei familii de nobili din Rusia.

În “Iubire și răzbunare” (“Cesur Ve Güzel”, 2016) a fost Cesur, un bărbat cu o personalitate puternică, care se simte atras de Suhan (Tuba Büyüküstün), fiica celui pe care îl consideră vinovat pentru uciderea familiei lui.

În “Iubire ascunsă” (“Ask-i memnu”, 2008), rolul care i-a adus popularitate atât Turcia, cât și în Romania, Kıvanç i-a dat viață lui Behlul, un tânăr care trăiește o poveste de dragoste interzisă cu o femeie măritată, Bihter (Beren Saat).

Cea mai recentă producție în care Kıvanç a fost văzut pe micile noastre ecrane se numește “La răscruce” (“Çarpışma”, 2018).

Serialul a fost difuzat anul acesta de Kanal D, iar personajul jucat de el a fost Kadir, un bărbat care își pierde soția și fiica în urma unui act terorist. Starea de vinovăție pentru cele întâmplate îl acaparează, acesta fiind tot mai hotărât să se sinucidă, provocând un accident de mașină.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton