Homepage  / Vedete străine

Kıvanç Tatlıtuğ a devenit tată. Ce mai fac ceilalți tătici sexy din showbizul turcesc

Kıvanç Tatlıtuğ a devenit tată. Ce mai fac ceilalți tătici sexy din showbizul turcesc

de Anda Dincă,

Actorul Kıvanç Tatlıtuğ (38 de ani), pe care îl puteți vedea din 20 aprilie la Netfflix în serialul thriller „Nume de cod: S-245”/ „Yakamoz S-245” a devenit pentru prima oara tată.

Conform haberler.com, pe 15 aprilie, soția sa, stilista Başak Dizer, a adus pe lume un băiețel, care a primit numele de Kurt Efe, la fel ca personajul pe care actorul l-a interpretat într-un serial de epocă filmat în 2014, “În dragoste și în război” (“Kurt Seyit ve Șura”).

Kıvanç și Bașak s-au îndrăgostit în timp ce actorul filma pentru acest serial, iar în 2016 s-au căsătorit la Paris. Nașterea a avut loc într-un spital privat din Istanbul, iar atât mama, cât și bebelușul, care este leit tatăl său, se simt foarte bine.

Bașak l-a adus pe lume pe Kurt la două zile după ziua ei de naștere (ea a împlinit 45 de ani pe 13 aprilie). Fericit din cale afară, Kıvanç (cunoscut la noi din producțiile „Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă” și „La răscruce”) a declarat pe Twitter:

“Mulțumesc lui Dumnezeu că l-am luat în brațe pe Kurt Efe și că e sănătos. Fericirea noastră este de nedescris. Eu și Bașak vă mulțumim foarte mult pentru toate urările de bine”

Ce mai fac ceilalți tătici sexy din serialele turcești

Fiul lui Burak Özçivit a făcut 3 ani

Tot în aprilie, de data aceasta pe 13, cuplul de actori Burak Özçivit – Fahriye Evcen și-au sărbătorit băiețelul, pe Karan. Micuțul a împlinit 3 ani și s-a bucurat de o petrecere ca la carte, cu tort, baloane, tematica fiind cursele de mașini. De la eveniment nu au lipsit prietenii cei mai apropiați ai lui Burak (37 de ani) și Fahriye (35 de ani) și copiii acestora. Vara aceasta fericiții părinți vor împlini cinci ani de căsătorie.

Taner Ölmez schimbă scutece

Actorul Taner Ölmez (35 de ani), cel care i-a dat viață lui Ali Vefa, personajul principal al serialului “Doctorul minune” (“Mucize Doktor”), și soția sa, actrița Ece Çeşmioğlu (31 de ani), au devenit părinții unei fetițe pe 24 martie anul acesta. Micuța se numește Zeynep, iar publicațiile turcești spun că Taner a plâns de emoție atunci când a venit pe lume. Am fost foarte entuziasmat când am ținut-o pentru prima oară în brațe. Au fost mulți bărbați în familia noastră, mi-am dorit să fie fată, a povestit Taner, citat de tgrthaber.com.tr. Ece și Taner s-au îndrăgostit în 2015, la filmările serialului de epocă „Kösem”, iar pe 28 iunie anul trecut s-au căsătorit.

Și Kenan Imirzalıoğlu e tată mândru de fetiță 

Discret în ceea ce privește viața sa privată, actorul Kenan Imirzalıoğlu (“Viață nedreaptă”, “Ezel”) a urcat în sfârșit pe conturile de socializare o poză cu soția sa, actrița Sinem Kobal, și cu fetița lor, Lalin, născută în octombrie 2020, în plină pandemie. Kenan Imirzalıoğlu (47 de ani) şi Sinem Kobal (34 de ani) au făcut nuntă mare în 2016 pe insula turcească Cunda. 

Salih Bademci e topit după fetița lui 

Pe 10 aprilie, actorul Salih Bademci (37 de ani), cel care l-a jucat pe Fikret în serialul “Mireasa din Istanbul” și care în prezent poate fi văzut la Netflix în serialul “Clubul” (“Kulüp”), și-a sărbătorit fetița, pe Iklim, care a împlinit 2 ani. Salih și soția sa, actrița Imer Özgün Bademci, le-au arătat urmăritorilor de pe Instagram ce mare s-a făcut Iklim și cât de fericiți sunt că o au: “La mulți ani, Iklim, te iubim atât de mult!”. Salih și Friket sunt împreună de mai mulți ani, iar în 2015 au devenit soț și soție. 

Ibrahim Çelikkol se distrează cu băiețelul lui

Actorul Ibrahim Çelikkol (protagonistul din “Prizoniera destinului”) a divorțat în iunie anul trecut de arhitecta Mihre Çelikkol (32 de ani), după 4 ani de mariaj. Cei doi au păstrat însă o legătură foarte strânsă de dragul fiului lor Ali, născut pe 5 decembrie 2019 și petrec foarte mult timp împreună. Ibrahim (40 de ani) își răsfață mereu băiețelul, iar plimbările cu ATV-ul sunt preferatele lor. “Ali este viitorul meu, prietenul meu”, a spus actorul, citat de sabah.com.tr. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton