Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kıvanç Tatlıtuğ s-a internat într-o clinică de lux. Ce se întâmplă cu sănătatea actorului?

Kıvanç Tatlıtuğ s-a internat într-o clinică de lux. Ce se întâmplă cu sănătatea actorului?

de Redactia Tvmania

Unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori ai Turciei, Kıvanç Tatlıtuğ  s-a internat recent într-o clinică de lux.

Presa turcă relatează că actorul s-ar fi internat de două ori anul acesta. 

Deși inițial fusese suspect de coronavirus, prima oară când s-a internat se pare că actorul ar fi suferit de pneumonie. 

Ulterior acesta s-a dus la o clinică de lux din Bodrum, alături de soția sa, pentru un tratament de întărire a sistemului imunitar unde a plătit nu mai puțin de 22.000 de lire turcești. 

Tratamentul a avut ca scop protejarea organismului pentru a evita îmbolnărirea cu infecții virale. Cei doi au avut parte de o alimentație sănătoasă, special pregătită pentru ei, terapii cu vitamine, terapii cu lumină, spalaturi stomacale și analize medicale complete. 

În aceeași clinică, pentru același tratament de imunizare ar fi fost și bunul său prieten, actorul Cagatay Ulusou alături de iubita sa Duygu Sarisin. 

Kivanç Tatlıtuğ va juca într-un nou serial

Momentan, pe Kivanç Tatlituğ, unul dintre cei mai îndrăgiți și populari actori turci, îl putem urmări la Pro 2, în serialul „Iubire ascunsă” (după care Antena 1 a făcut „Fructul oprit”). Însă Tatlituğ nu a mai avut un proiect din primăvara lui 2019, când pe micile ecrane turcești s-a terminat serialul „Çarpişma”. De atunci, fanii actorului au tot așteptat ca acesta să participe într-un proiect nou, iar dorința le-a fost îndeplinită de curând, când Netflix și-a anunțat planurile în Turcia. Astfel, pentru platforma de streaming, turcul de 37 de ani va fi protagonistul unui serial SF de acțiune, „Bir Denizaltı Hikayesi”: după un dezastru natural, Arman (Tatlituğ), biolog marin și instructor de scufundări, se urcă la bordul unui submarin și, alături de o întreagă echipă, încearcă să supraviețuiască și să afle ce s-a întâmplat, de fapt. Serialul se află acum în pre-producție și, potrivit presei din Turcia, va fi lansat anul viitor

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton