Homepage  / Vedete străine

Kıvanç Tatlıtuğ va deveni tată. Soția lui, Başak Dizer, este însărcinată

Kıvanç Tatlıtuğ va deveni tată. Soția lui,  Başak Dizer, este însărcinată
9

de Roxana Mirea,

Kıvanç Tatlıtuğ și Başak Dizer sunt în culmea fericirii. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, În Paris, iar acum așteaptă primul lor copil. Soția celebrului actor, care este o stilistă de succesc, este însăsărcinată în trei luni. Până la acest moment, nu se cunoaște dacă celebrul actor turc Kıvanç Tatlıtuğ va fi tată de băiat sau de fată.

Kıvanç Tatlıtuğ va deveni tată

Pe Kıvanç Tatlıtuğ l-ați văzut „În dragoste și în război”, „Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă” și „La răscruce”, iar anul acesta va apărea și la Netflix în serialul „Bir Denizaltı Hikayesi” („Povestea unui submarin”), alături de Özge Özpirinçci. La sfârșitul lunii septembrie el a început filmările la pelicula „Aşıklar Bayramı”/ „Sărbătoarea îndrăgostiților”, ecranizarea bestseller-ului omonim al lui Kemal Varol.

Nu doar pe plan profesional îi merge foarte bine, dar ci pe plan personal. Actorul este căsătorit cu frumoasa Başak Dizer, iar acum s-a aflat că cei doi urmează să devină părinți. Soția lui Kıvanç Tatlıtuğ este însărcinată în trei luni, potrivit albawaba.com.

GQ Men Of The Year Award Ceremony in IstanbulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Başak Dizer, despre relația cu Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ și Başak Dizer reprezintă un cuplu discret și preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor. Totuși, într-un interviu anterior, Başak a vorbit despre relația cu Kıvanç.

„Nu eu am ales să fiu în lumina reflectoarelor cu căsnicia mea. Din moment ce eram în aceeași industrie înainte de a mă căsători, nu aveam o viață socială foarte liniștită din cauza jobului meu. Desigur, odată cu căsătoria, acest cerc s-a lărgit.

Cu cât îți trăiești mai mult căsnicia și viața privată în secret, cu atât vin mai puține interferențe din exterior, cu atât se vorbește mai puțin despre tine. De asemenea, prin natura mea, nu sunt o persoană căreia îi place să-mi împărtășească viața privată. Kivanc este la fel. Cele mai importante componente ale căsniciei sunt respectul și înțelegerea.

Ne distrăm împreună, petrecem timp de calitate, împărtășim unul cu altul bucuria, entuziasmul și bineînțeles tristețea; râdem împreună, călătorim. Întotdeauna există dragoste în ceea ce spun. Este greu să te distrezi de minune fără să te îndrăgostești. Relațiile de dragoste încep de obicei cu iubire și respect, dar acest lucru trebuie să continue întotdeauna, altfel vraja se va rupe”, a declarat soția lui Kıvanç Tatlıtuğ.

Sursa Foto: Instagram, hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton