Homepage  / Știri / Televiziune

„Kosem” s-a terminat. Kanal D va difuza un nou serial turcesc

„Kosem” s-a terminat. Kanal D va difuza un nou serial turcesc
5

de Redactia Tvmania

Serialul „Kosem” s-a terminat luna aceasta, ultimul episod al primului sezon fiind difuzat joi, 16 martie. Fanii serialelor turcești pot sta liniștiți: pe post va intra o producție de succes în Turcia. 

Kanal D va difuza un nou serial turcesc „Dragoste infinită” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Actorul Burak Özçivit, cel care a cucerit inimile turcoaicelor (și nu numai) cu rolul boierului Malkoçoğlu din serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, este protagonistul din “Dragoste infinită” (în original “Kara Sevda”). 

Potrivit unui comunicat Kanal D, producția debutează luni, 20 martie, de la ora 20:00, după ce primul sezon “Kosem” ajunge la final.

“Dragoste infinită”  a avut succes încă de la primul episod în Turcia

Serialul turcesc “Dragoste infinită” este realizat de aceiași producători care și-au pus amprenta pe serialele turcești deja difuzate la Kanal D: “Yaman”, “Ezel”, “Fatmagul”, “În dragoste și în război”.

Personajele principale din serialul “Dragoste infinită” nu sunt străine publicului din România:

Care este povestea noului serial turcesc de la Kanal D

Serialul “Dragoste infinită” aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Singurul lui țel în viață este să își câștige existența și să supraviețuiască vicisitudinilor.

Fiind o fire rațională, acesta nu crede în miracole, și cu atât mai puțin în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariția lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa. Nihan provine dintr-o familie înstărită și trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte. Deși pare imposibilă, dragostea dintre Kemal și Nihan va depăși diferențele de poziție socială.

Cei doi reușesc să rămână împreună până în ziua când Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu știe tânărul este că și Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor.

Iubirea celor doi va fi pusă la grea încercare și aceștia vor trebui să depășească nenumăratele obstacole ce stau în calea fericirii lor…

 

Nu ratați din 20 martie, de luni până joi, începând cu ora 20:00, serialul „Dragoste infinită”, la Kanal D. Ultimul episod al primului sezon din serialul „Kosem” va fi difuzat joi, 16 martie, urmând să revină cu noi episoade în grila postului.

Citește și: Burak Özçivit, Bali din „Suleyman”, nu are timp de vacanţă

FOTO| Cine e boierul Malkoçoğlu din “Suleyman”

Suleyman Magnificul destabilizează o întreagă națiune

Ce mai face Engin Öztürk, Selim din „Suleyman Magnificul”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton