Homepage  / Vedete străine

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit! Primele imagini de la nunta de basm

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit! Primele imagini de la nunta de basm

de Roxana Mirea,

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în cea de-a treia și cea mai fastuoasă ceremonie de nuntă dintre toate, de data aceasta la un castel din Portofino, Italia. Vedeta din "Kardashians", în vârstă de 43 de ani, și toboșarul de la Blink-182, în vârstă de 46 de ani, au spus "Da" în timpul unei nunți de poveste. Evenimentul a avut loc duminică, 22 mai, la Castello Brown, la o săptămână după ce s-au căsătorit civil în Santa Barbara, California.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit

Kourtney Kardashian a strălucit într-o rochie de mireasă mini Dolce & Gabbana, cu un voal imens. Mirele a arătat la fel de elegant într-un costum negru personalizat de la aceeași casă de modă italiană de lux.

Mama lui Kourtney, Kris Jenner, și surorile ei, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner, au fost prezente la eveniment. Copiii lui Kourtney Kardashian (Mason, în vârstă de 12 ani, Penelope, în vârstă de 9 ani, și Reign, în vârstă de 7 ani) au participat la ceremonie, deși nu au fost prezenți la logodna cuplului, scrie Page Six.

Tatăl copiilor lui Kourtney, Scott Disick, nu a fost prezent, deoarece se pare că nu a primit o invitație din partea fostei sale soții. Între timp, Travis Barker i-a avut alături de el în ziua cea mare pe fiul său, Landon, în vârstă de 18 ani, pe fiica lui, Alabama, în vârstă de 16 ani, și pe fiica vitregă Atiana De La Hoya, în vârstă de 23 de ani.

Cine a mai fost invitat la nuntă

Printre alte celebrități prezente la nuntă s-au numărat Mark Hoppus, colegul lui Barker din trupa Blink-182, și colaboratorul frecvent Machine Gun Kelly.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au „căsătorit” inițial într-o nuntă falsă în Las Vegas, în aprilie. După ce internetul a fost înnebunit de nunta lor spontană, Page Six a confirmat în exclusivitate că ceremonia a fost doar pentru distracție, deoarece nu obținuseră o licență de căsătorie.

Cuplul s-a căsătorit apoi în mod legal la tribunalul din centrul orașului Santa Barbara, pe 15 mai. Bunica lui Kourtney, Mary Jo „MJ” Campbell, și tatăl lui Travis, Randy Barker, au fost prezenți la nuntă.

Pentru cea de-a doua ceremonie, Kourtney Kardashian a purtat o altă rochie albă scurtă Dolce & Gabbana, în timp ce rockerul a purtat un costum complet negru. „Până când moartea ne va despărți”, a scris ea în descrierea fotografiilor alb-negru.

După ce au fost prieteni timp de peste un deceniu, Travis a cerut-o în căsătorie pe Kourtney la hotelul Rosewood Miramar Beach din Montecito, în octombrie 2021, după un an de relație.

Aceasta este prima căsătorie a lui Kourtney și a treia a lui Travis, acesta fiind căsătorit anterior cu Shanna Moakler din 2004 până în 2008 și cu Melissa Kennedy din 2001 până în 2002.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton