Homepage  / Articole

Kristen s-a accidentat la noile filmări „Zori de zi”

Kristen s-a accidentat la noile filmări „Zori de zi”

de Redactia Tvmania

Cum regizorul Bill Condon s-a gândit să refacă anumite scene din ultimul film al celebrei francize - „Zori de zi – Partea a II-a” (premiera pe 16.11.2012) -, printre care şi prima ieşire după „hrană” a Bellei Swan în calitate de vampiriţă, interpreta Kristen Stewart s-a trezit chemată la încă o rundă de filmări după finalul oficial. Acolo, potrivit Daily Mail, ea s-a accidentat la picior, iar din acest motiv a apărut aseară la emisiunea „The Tonight Show” a lui Jay Leno în balerini, în loc de tocuri. Kristen se afla acolo pentru a promova noul ei film, „Albă ca Zăpada şi războinicul vânător”.

„Nu încerc să trag chiulul de la tocuri”

„Nu încerc să fiu cool când merg”, i-a explicat ea amfitrionului surprinzătoarea simplitate a ţinutei ei. „Pur şi simplu m-am rănit la picior. Nici nu încerc să trag chiulul de la tocuri”, s-a amuzat Stewart în continuare.

“Prima vânătoare e foarte importantă”, a explicat Kristen natura scenei filmate din nou. “Doar voiam şi mai mult din ea. Toţi am fi vrut mai mult”.

De asemenea, ea a vorbit despre experienţa maternităţii, ce-i drept văzută prin ochii personajului Belle, care are o fetiţă, interpretată de tânăra Mackenzie Foy (11 ani).

“E cea mai tare actriţă cu care am lucrat vreodată”, s-a entuziasmat iubita lui Robert Pattinson, amorezul ei şi în saga “Amurg”, în care-l joacă pe Edward Cullen.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton