Homepage  / Știri

Kristen Stewart, în depresie din cauza lui Robert Pattinson

Kristen Stewart, în depresie din cauza lui Robert Pattinson

de Redactia Tvmania

Vedeta din saga “Amurg”, care s-a despărţit în luna mai de iubitul şi fostul ei coleg de platouri Robert Pattinson, suferă din cauza deciziei acestuia de a începe o nouă relaţie cu modelul şi actriţa Riley Keough (24 de ani), scrie contactmusic.com.

”Kristen se simte trădată şi suferă din cauză că Rob a uitat atât de repede de cei patru ani în care s-au iubit”, a povestit o sursă citată de publicaţia „Daily Mirror”.

Între timp, relaţia dintre Robert Pattinson şi nepoata lui Elvis (părinţii lui Riley Keough sunt cântăreţul Danny Keough şi Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, n.r.) merge bine. Cei doi plănuiesc să îşi petreacă timpul împreună înainte ca Pattinson să înceapă lucrul la un nou proiect.

„Riley şi Rob sunt lipiţi unul de celălalt. Lui Rob nu-i vine să creadă că are o relaţie cu o rudă a lui Elvis, cu atât mai mult cu cât el este un mare fan rock ‘n’ roll”, a adăugat sursa.

Riley Keough a fost logodită cu actorul englez Alex Pettyfer şi a lucrat cu Kristen Stewart la filmul „The Runaways” (2010).

Robert Pattinson ar putea interpreta rolul principal în ecranizarea romanului erotic „Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton