Homepage  / Articole

Kristen Stewart nu mai este Albă ca Zăpada

Kristen Stewart nu mai este Albă ca Zăpada

de Redactia Tvmania

Scandalul în care este implicată Kristen Stewart îşi lasă amprenta asupra carierei sale. Studiourile Universal au decis să nu mai realizeze continuarea filmului „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător”, în care actriţa urmă să interpreteze rolul principal.

După scandalul idilei dintre Kristen Stewart (22 de ani) şi Rupert Sanders (41 de ani), regizorul filmului „Albă ca Zăpada şi Războinicul vânător”, studiourile Universal au căutat o metodă de a continua seria fără actriţa din rolul principal.

Războinicului vânător (care a fost interpretat de australianul Chris Hemsworth) urmează să devină personaj central într-un spin-off, iar Rupert Sanders ar putea reveni în postura de regizor, spune sursele citate de hollywoodreporter.com.

„Studioul analizează diferite opţiuni pentru a continua franciza”, au anunţat reprezentanţii Universal.

Această schimbare de direcţie vine doar la câteva săptămâni după ce Kristen Stewart a recunoscut că l-a înşelat pe Robert Pattinson (26 de ani) cu regizorul Rupert Sanders.

Planul iniţial includea cel puţin două filme cu Kristen Stewart în rolul Albei ca Zăpada, urmate de spin-off-ul despre Războinicul vânător, iar studiourile Universal nu au explicat încă de ce au decis să renunţe la actriţa americană.

Pelicula „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător” a avut un buget de 170 de milioane de dolari şi a generat încasări de 389 de milioane.

Studiourile Universal caută un nou scenarist şi vor începe filmările pentru spin-off în 2013.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton