Homepage  / Articole

Kristen Stewart o atacă pe veterana Julia Roberts

Kristen Stewart o atacă pe veterana Julia Roberts

de Redactia Tvmania

Tvmania a scris deja că la Hollywood a început pregătirea pentru două proiecte despre Albă ca Zăpada, dintre care unul dintre ele va deveni o trilogie de filme.

Kristen Stewart și Julia Roberts vor fi cele două vedete care vor juca rolurile Albei ca Zăpada, chiar dacă în ecranizări cu scenarii diferite.

La puțin timp până la începerea filmărilor, vedeta din seria „Twilight” a atacat-o pe Julia Roberts, despre care a spus că este „de modă veche și plictisitoare”, scrie National Enquirer.

Ceke două actrițe se luptă în declarații, iar adevăratul motiv al acestei „bătălii” este dorința fiecăreia ca filmul ei să apară primul în cinematografe, pentru a capta toată atenția publicului.

„Kristen crede că filmul în care va apărea Julia Roberts, care n-are încă un titlu bine stabilit, va fi neinteresant”, a povestit o sursă apropiată vedetei de 21 de ani. „Numai cei în vârstă se vor uita la așa ceva”, a completat sursa.

„Ea (Kristen Stewart, n.r.) crede că filmul ei, „Snow White and the Huntsman”, este o versiune mai contemporană a poveștii”, a spus sursa citată de revista americană.

Vedeta din „Frumușica” a declarat despre Kristen că este „o tinerică prea îngâmfată”. Un prieten al actriței a spus că Julia va apărea într-o ecranizare mai apropiată de versiunea literară a poveștii și că va juca rolul reginei malefice.

În cursa nebună pentru a fi primii care apar în cinematografe, producătorii versiunii în care apare Kristen Stewart au devansat deja data premierei. Astfel, de pe 21 decembrie 2012, filmul a fost mutat pe 1 iunie a anului următor. Totul pentru a apărea înainte de filmului Juliei Roberts, programat pe data de 29 iunie 2012.

„Nimeni nu vrea ca două filme cu același scenariu să ruleze în același timp. Odată ce unul dintre filme apare, este greu să convingi publicul să meargă și la celălalt. In mintea oamenilor, este vorba de același film”, a declarat președintele diviziei de box-office din Hollywood.com Paul Dergarabedian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton