Homepage  / Articole

Kristen regretă că i-a pus coarne lui Robert Pattison

Kristen regretă că i-a pus coarne lui Robert Pattison

de Redactia Tvmania

La puţin timp după ce vestea că şi-a înşelat iubitul chiar pe platourile de filmare ale ultimului ei film a ajuns pe prima pagină a ziarelor de scandal din întreaga lume, Kristen Stewart a dat publicităţii un comunicat. În câteva rânduri pline de emoţie, actriţa din „Twilight” şi-a cerut scuze public faţă de toţi cei apropiaţi pe care i-a rănit.

„Îmi pare extrem de rău pentru că i-am rănit şi făcut de râs pe cei apropiaţi mie. Indiscreţia de scurtă durată a distrus ce aveam cel mai important, persoana pe care o iubesc şi respect cel mai mult, Rob. Îl iubesc, îl iubesc, îmi pare atât de rău”, a spus Stewart în comunicatul de presă, citat de People.com.

La fel de rău îi pare şi lui Rupert Sanders

Kristen Stewart nu e singura care regretă amarnic că a avut o aventură cu regizorul filmului „Snow White and the Huntsman”. De cealaltă parte a baricadei, Rupert Sanders a trimis şi el un comunicat publicaţiei People.

„Frumoasa mea soţie şi copiii mei sunt tot ce am pe lume. Îi iubesc din toată inima. Mă rog să putem trece peste asta împreună”, a spus Rupert Sanders.

Regizorul de 41 de ani, care e căsătorit cu actriţa şi modelul Liberty Ross, are doi copii. Soţia lui Rupert a jucat şi ea în filmul „Snow White…”, ea jucând rolul mamei lui Stewart.

Robert Pattinson e în stare de şoc

Kristen Stewart şi Robert Pattison formau un cuplu de patru ani, dar nu se ştie încă dacă starul din „Saga Amurg” îi va ierta sau nu infidelitatea iubitei sale. Sursele spun că Robert Pattinson e încă în stare de şoc şi că nu a luat nicio decizie.

„Rob e într-o stare de şoc de când a aflat că a fost înşelat, e absolut devastat”, a declarat un apropiat al actorului, citat de radaronline.com.

Aceeaşi sursă a povestit că actorul nu vrea să facă nicio declaraţie publică până când nu va lua o decizie.

„Rob a fost rănit de Kristen. Nu se aştepta să o prindă cu faptul că l-a înşelat”, a spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton