Homepage  / Știri

Kristen Stewart transpiră când are emoţii

Kristen Stewart transpiră când are emoţii

de Redactia Tvmania

Vedeta din „Saga Amurg” admite că are emoţii la interviuri şi o trec transpiraţiile din cauza presiunii, anunţă celebritywonder.com.

„Mă emoţionez în asemenea măsură încât nu ştiu ce să fac. Când am emoţii, parcă îmi pierd minţile. Mă joc cu degetul mare şi îmi transpiră mâinile, fapt pentru care încep să miros urât”, spune Kristen Stewart (20 de ani).

Robert Pattinson (24 de ani), iubitul şi partenerul actriţei în „Saga Amurg”, a trebuit să infirme zvonurile potrivit cărora trece rar pe la duş, după ce o sursă de pe platourile de filmare a spus că îi înnebuneşte pe toţi cu mirosul său.

Kristen Stewart se sărută cu Dakota Fanning (16 de ani) în următorul ei film, „The Runnaways”, dar insistă că lumea nu trebuie să facă mare caz din asta: „Este ceva foarte inocent, un simplu sărut. Desigur, toată lumea vorbeşte despre asta, dar a fost ceva natural şi impulsiv. Şi durează doar 5 secunde”.

Kristen Stewart o interpretează pe vedeta rock Joan Jett din trupa de adolescenţi The Runnaways, iar Dakota Fanning joacă rolul solistei Cherie Currie. Filmul se va lansa la sfârşitul acestui an.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton