Homepage  / Vedete străine

Reacția lui Kristin Davis, după ce fanii au criticat aspectul fizic al actrițelor din „And Just Like That” față de „Sex and the City”

Reacția lui Kristin Davis, după ce fanii au criticat aspectul fizic al actrițelor din „And Just Like That” față de „Sex and the City”
10

de Roxana Mirea,

Kristin Davis, care a interpretat-o pe Charlotte York în „Sex and the City”, și-a reluat rolul odată cu apariția continuării serialului, „Și uite așa...” /„And Just Like That”. Actrița are acum 56 de ani, iar unii fani ai serialului nu par a fi încântați de faptul că actorii lor preferați nu au rămas impasibili în fața trecerii timpului. Kristin Davis a declarat că este foarte stresant să îmbătrânești în fața camerelor de filmat.

Kristin Davis, despre a îmbătrâni în fața camerelor

După ce premiera serialului „Și uite așa…” /„And Just Like That” a avut loc pe 9 decembrie, pe HBO GO, fanii au început să discute despre cum actrițele lor preferate au fost „afectate” de trecerea anilor. Kristin Davis spune că este foarte stresant să îmbătrânească și să fie comparată cu versiunea ei din trecut, din „Sex and the City”.

Poate fi extrem de stresant să îmbătrânești și să fii comparat cu versiunea ta mult, mult, mult mai tânără”, a spus actrița din „And Just Like That”, pentru NewBeauty, despre discuțiile apărute despre ea și colegele sale, Sarah Jessica Parker și Cynthia Nixon.

Dacă aș avea o viață normală, m-aș simți bine; M-as simți grozav! Sunt sănătoasă, sunt puternică, am acest băiețel de 3 ani și totul e bine — dar, nu, sunt la televizor, unde fiecare parte din corpul mei este analizată. Acea parte a fost întotdeauna foarte stresantă și dificilă pentru mine, pentru că, oricât de mult pot să mă uit înapoi la viața mea și să mă gândesc: „Oh, arătam grozav atunci”, nu te gândești niciodată la acel moment. Presupun că nimeni nu o face”, a continuat ea.

and-just-like-that-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Am zile proaste”

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker și Cynthia Nixon s-au confruntat cu discuții privind aspectul lor fizic încă de când au apărut primele imagini din „Și uite așa…”.

Am zile proaste; Am zile în care vreau să-mi pun fața într-un bol de gheață, ca Joan Crawford”, a glumit vedeta, adăugând că paparazzii caută mereu fotografii cu ea și colegele sale, din zilele lungi de filmare, care să nu le avantajeze deloc.

Actrița a mai declarat că aceasta nu este o problemă izolată. Femeile, fie ele celebre sau nu, au fost mult timp ridicate la standarde imposibile de frumusețe.

Îmi place să cred că în viață există mai mult decât felul în care arătăm, dar este inevitabil în cultura noastră ca, pe măsură ce îmbătrânești – mai ales ca femeie –felul în care arăți este ceva mult. Este o conversație culturală întreagă, pe care trebuie să o avem, dar, în acest moment, este greu”, a spus ea.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton