Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kylie Jenner a confirmat vestea! E însărcinată și a publicat primele poze cu burtica

Kylie Jenner a confirmat vestea! E însărcinată și a publicat primele poze cu burtica
5

de Andra Stana,

Toată familia lui Kylie Jenner trăiește o perioadă plină de emoții, dar și de fericire pură. Vedeta a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară. Ea urmează să-l facă din nou tătic pe soțul ei, Travis Scott. 

Kylie Jenner a făcut anunțul prin intermediul unui filmuleț plin de emoție postat pe contul de Instagram. În imaginile video postate online, tânăra de 24 de ani apare cu testul de sarcină în mână și îi dă vestea rapperului Travis Scott. Viitorul tătic este în culmea fericirii. Într-un moment de tandrețe, îi sărută burtica partenerei sale de viață.

În clip, Micuța Stormi află și ea că va fi surioara mai mare. În același timp, scrie protv.ro, mama lui Kylie se arată compleșită de emoții când primește un plic, în care sunt imagini de la ecografia de sarcină. 

Este cea mai fericită zi din viața mea!”, exclamă Kris Jenner.

Până în acest moment, bruneta nu a anunțat în câte luni este însărcinată. Cu toate acestea, imaginile din filmuleț par să indice faptul că se află deja în trimestrul al doilea de sarcină. 

Kylie-Jenner-a-confirmat-vestea-E-insarcinata-si-a-publicat-primele-poze-cu-burtica-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Totodată, Kylie Jenner nu a împărtășit cu fanii ei din mediul online sexul bebelușului. Celebra milionară și iubitul ei mai au o fetiță. Stormi, care va deveni curând surioară mai mare, are acum 3 ani. 

Mezina clanului Kardashian a adunat în mai puțin de 10 ore peste 13,6 milioane de vizualizări la clipul postat pe contul de socializare, iar internauții i-au lăsat mii de mesaje, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton