Homepage  / Vedete străine

Kylie Jenner a născut. Ea și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară

Kylie Jenner a născut. Ea și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară
6

de Roxana Mirea,

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, a născut un băiețel. Ea și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară pe 2 februarie, cu o zi înainte de ziua de naștere a fiicei lor Stormi. Vestea a fost oferită chiar de Kylie Jenner, printr-o imagine publicată pe Instagram.

Kylie Jenner a născut

Kylie Jenner a născut un băiețel. Ea și Travis Scott mai au o fiică, pe Stormi Webster, în vârstă de 4 ani. Noul membru al familiei a venit pe lume pe 2 februarie, după cum a anunțat Kylie Jenner duminică pe Instagram.

Modelul a publicat o imagine alb-negru cu mâna bebelușului. De asemenea, ea a dezvăluit că bebelușul a venit pe lume la o zi după ziua de naștere a lui Stormi, potrivit People.

💙 2/2/22”, a scris Kylie Jenner pe Instagram.

Kylie a confirmat în septembrie vestea că este însărcinată pentru a doua oară. La vremea respectivă, ea a publicat un video de 90 de secunde pe Instagram care s-a încheiat cu Stormi sărutând burtica mamei ei.

„Ea voia să-i dăruiască lui Stormi un frate de ceva vreme. Îi place să fie mamă. Este încântată că ea și Travis așteaptă din nou un copil”, a declarat o sursă pentru People la acea vreme. „S-a bucurat de sarcină în privat. A petrecut doar timp cu prietenii apropiați și familia.”

În octombrie, o sursă a spus că Jenner și Scott au petrecut „cât de mult timp au putut cu Stormi”. „Kylie este convinsă că va fi cea mai bună soră mai mare”, a mai adăugat sursa.

Kylie Jenner Is Pregnant With Her 2nd ChildIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton