Homepage  / Vedete străine

Kylie Jenner, decizie importantă în legătură cu fiul ei. Ce anunț a făcut

Kylie Jenner, decizie importantă în legătură cu fiul ei. Ce anunț a făcut

de Roxana Mirea,

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, și partenerul ei, Travis Scott, au luat o decizie importantă în ceea ce-l privește pe fiul lor. Micuțul a venit pe lume pe 2 februarie, cu o zi înainte de ziua de naștere a fiicei lor, Stormi. Recent, Kylie Jenner a făcut un anunț pe Instagram în legătură cu fiul ei.

Ce decizie a luat Kylie Jenner în legătură cu fiul ei

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, a născut un băiețel. Ea și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară pe 2 februarie, cu o zi înainte de ziua de naștere a fiicei lor, Stormi. Inițial, Kylie Jenner și Travis Scott au decis pe numele fiului lor să fie Wolf. Ei bine, între timp, cei doi s-au răzgândit. Anunțul a fost făcut chiar de către Kylie.

Numele fiului nostru nu mai este Wolf. Pur și simplu, nu am simțit că i se potrivește. Am vrut doar să împărtășesc asta pentru că văd că numele lui este pomenit peste tot”, a scris Kylie Jenner pe Instagram.

Anunțul a venit la doar câteva ore după ce Jenner a distribuit imagini din momentele care au precedat nașterea fiului ei.

Oh, Doamne. Fiul tău este aici!”, se aude Kylie spunându-i lui Scott, pe filmare.

Videoclipul intitulat „To Our Son” (n.r. „Fiului nostru”) surprinde cea mai mare parte a celei de-a doua sarcini a lui Kylie, inclusiv prima ei programare la medic.

Kylie și Scott, care sunt împreună din 2017, mai au o fiică, pe Stormi, în vârstă de 4 ani. Kylie a născut-o pe Stormi pe 1 februarie 2018, după o sarcină secretă, potrivit Page Six. Patru ani și o zi mai târziu, și-a întâmpinat fiul pe 2 februarie 2022.

Deși vedeta este nespus de bucuroasă că este mamă a doi copii, ea a dezvăluit recent că experiența ei după naștere a fost dificilă „mental, fizic [și] spiritual”.

„Este foarte greu”, a spus ea într-o serie de videoclipuri postate pe Instagram Stories săptămâna trecută. „Această experiență, pentru mine, a fost puțin mai grea decât cu fiica mea.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton