Homepage  / Vedete străine

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au fost văzuți împreună pentru prima dată. FOTO

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au fost văzuți împreună pentru prima dată. FOTO
6

de Redactia Tvmania

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au fost în sfârșit văzuți împreună! Luna trecută, paparazzi au surprins celebrul cuplu în timp ce petreceau timpul împreună în casa din Beverly Hills a actorului de 27 de ani, scrie etonline.com.

O sursă a declarat pentru ET: „Kylie și Timothée se plac reciproc și au o vibrație bună între ei. Încă iau lucrurile încet. Ea se bucură de această perioadă și va vedea unde se îndreaptă lucrurile. Ea este atentă la copiii ei, deoarece prioritatea ei principală este să fie mereu o mamă minunată.”

În fotografiile, care au fost făcute în luna mai, Kylie și Timothée au fost văzuți plimbându-se unul lângă altul.

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au o relație amoroasă

Relația celor doi vine la câteva luni după ce a apărut vestea că Jenner, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit de Travis Scott, cu care are doi copii: pe Stormi, în vârstă de 5 ani, și pe Aire, în vârstă de 14 luni.

n octombrie, Travis a negat acuzațiile că ar fi înșelat-o pe Kylie cu modelul de pe Instagram Rojean Kar. Rojean – care s-a spus că a avut o relație cu Travis în 2019 – a stârnit speculații că s-au reîntâlnit atunci când a postat un clip cu rapperul de pe platoul de filmare al unui videoclip.

O persoană neinvitată a făcut poze pe furiș pe ceea ce trebuia să fie un platou închis, în timp ce regizam un videoclip”, a scris el pe Instagram Stories la acea vreme. „Spun asta pentru ultima dată. Nu o cunosc pe această persoană. Nu am fost niciodată cu această persoană. Așa că vă rog să încetați cu jocurile cibernetice continue și cu poveștile fictive.”

În ceea ce-l privește pe Timothée Chalamet, acesta ar fi avut o relație cu Lourdes Leon și Eiza González. De asemenea, el a fost împreună și cu Lily-Rose Depp – fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis – din 2018 până în 2020, când a confirmat că este singur, într-un interviu acordat revistei British Vogue.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kylie Jenner and Timothee Chalamet are still going strong as the billionaire make up mogul’s vehicles are seen coming and going from the actor’s LA homeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton