Homepage  / Știri

Kylie Minogue are probleme cu iubitul

Kylie Minogue are probleme cu iubitul

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa Kylie Minogue (42 de ani) şi iubitul ei, modelul Andres Velencoso Segura (32 de ani) s-au certat serios şi relaţia lor se află acum sub semnul întrebării, scrie dailymail.co.uk.

Relaţia lungă de 18 luni a acestora este în pericol, după ce Kylie l-a acuzat pe Andres că nu-i acordă sprijinul emoţional de care are nevoie în această perioadă, în care îşi lansează un album nou („Aphrodite”). „S-au certat rău de tot săptămâna trecută şi la final el i-a spus că s-a terminat totul între ei. Pare să fie aceeaşi problemă veche cu cre s-a confruntat Kylie în multe dintre relaţiile ei. Se teme că nu merită afecţiunea iubitului ei, mai ales dacă face pereche cu un manechin mult mai tânăr”, a povestit un apropiat al cântăreţei.

De la presupusa despărţire, Minogue a mers singură la câteva evenimente publice, cum ar fi premiera britanică a filmului „Totul despre sex 2”. Sursa a adăugat că vedeta l-a tot sunat pe Andres, în încercarea de a se împăca. Kylie a mai avut relaţii cu actorul francez Olivier Martinez şi cu modelul James Gooding.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton