Homepage  / Știri

Kylie Minogue sărbătoreşte 5 ani fără cancer

Kylie Minogue sărbătoreşte 5 ani fără cancer

de Redactia Tvmania

Mignona cântăreaţă australiană Kylie Minogue (42 de ani) a decis ca anul viitor să fie gazda unui concert caritabil dedicat faptului că anul acesta se împlinesc cinci ani de când a aflat că nu mai are cancer la sân.

Conform contactmusic.com, Kylie – care a fost diagnosticată cu boala în 2005 şi a scăpat de ea un an mai târziu cu ajutorul chimioterapiei – a explicat că „sigur va sărbători.

În luna februarie a anului viitor, interpreta va urca pe scenă alături de celebrii  Robbie Williams, Sir Elton John şi Scissor Sisters, în cadrul unui concert special. „La începutul anului viitor voi împlini cinci ani de când mi s-a spus că nu mai am cancer şi aş vrea să marchez cumva momentul – ceva de genul unui concert caritabil. Vom încerca să aranjăm ceva la Paris. Ştiu că multe femei au mers la controale medicale după ce am anunţat că am cancer. Şi o mulţime de oameni mi-au spus că i-am salvat. Evident că nu am făcut asta, dar i-am determinat să meargă şi să-şi facă un control”, a explicat cântăreaţa australiană.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton