Homepage  / Vedete străine

L-a înșelat Michelle Renaud pe Danilo Carrera cu un alt actor? „Nu mai există împăcare”

L-a înșelat Michelle Renaud pe Danilo Carrera cu un alt actor? „Nu mai există împăcare”
11

de Roxana Mirea,

Danilo Carrera rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Michelle Renaud. Cei doi actori joacă împreună în telenovela „Totul pentru iubire” („Quererlo todo” în original), care este difuzată în premieră în România, din 4 noiembrie, la Pro 2.

L-a înșelat Michelle Renaud pe Danilo Carrera?

Acum câteva zile, s-a aflat că Michelle Renaud și Danilo Carrera s-au despărțit pentru a doua oară. De data aceasta, ruptura este definitivă. În tot acest timp, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora actrița l-ar fi înșelat pe Danilo Carrera cu Matías Novoa. Actorul spune că niciodată nu s-a pus problema de așa ceva.

Niciodată. Nu a existat infidelitate nici din partea ei, nici din partea mea. Ba mai mult, ea este o doamnă, o femeie incredibilă; este o femeie, care atunci când eram împreună, a dat o relație foarte frumoasă în care existau diferențe”, a declarat Danilo Carrera, potrivit People en Español.

Actorul nu a ezitat să-și laude fosta iubită și nu a exclus posibilitatea unei împăcări. „Îi doresc tot ce este mai bun, este o persoană minunată, incredibilă, care merită tot ce este mai bun”, a menționat el.

Sunt singur, nu mai am nimic de spus despre asta. În ultima vreme, cred că mi-am menținut viața privată. Sunt fericit, mulțumit. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca), nu pot să spun ce o să se întâmple în viitor, dar nu, nu (n.r. nu există împăcare)”, a mai mărturisit actorul.

69122187_738667846557248_8004662359996123464_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Matías Novoa, despre presupusa relație cu Michelle Renaud

La rândul său, Matías Novoa a vorbit și el despre presupusa relație pe care a avut-o cu Michelle Renaud. Acesta a respins categoric zvonurile, spunând că: „Nu știu de ce se vorbește despre asta.”

Am făcut un film împreună și atunci cred că oamenii au început să vorbească lucruri. Am terminat de filmat, gata. Nu se întâmplă nimic”, a declarat actorul.

Michelle Renaud s-a ținut departe de aceste zvonuri și nu a dorit să vorbească despre subiect.

Michelle și Danilo au devenit prieteni foarte buni pe platourile de filmare ale telenovelei „Hijas de la luna”/„Raze de lună”, în 2018. În 2019 cei doi au început o relație, chiar în perioada în care Danilo a decis să se întoarcă în țara natală, Ecuador, pentru a juca fotbal, iar Michelle se afla în Ciudad de Mexico. La începutul lui 2021, în timp ce filmau chiar pentru telenovela „Totul pentru iubire”, cei doi au ales să pună punct poveștii lor de iubire și să rămână prieteni.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton