Homepage  / Știri / Televiziune

La 10 ani după „Spitalul de urgenţă”, Julianna Margulies îmbracă iarăși halatul de medic pentru Nat Geo

La 10 ani după „Spitalul de urgenţă”, Julianna Margulies îmbracă iarăși halatul de medic pentru Nat Geo
6

de Redactia Tvmania

Zilele acestea are loc la Lille, în Franța, Festivalul Séries Mania, dedicat producțiilor de televiziune, unde Julianna Margulies (52 de ani) face parte din juriu. Cu această ocazie, actrița le-a povestit jurnaliștilor de la Première despre noul ei proiect, „The Hot Zone”.

The Hot Zone 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„The Hot Zone” este o miniserie de șase episoade, care va fi difuzată pe National Geographic, din 27 mai 2019, o adaptare după cartea cu același nume scrisă de Richard Preston. Pe lângă Julianna Margulies, din distribuție mai fac parte: Liam Cunningham, James D’Arcy, Noah Emmerich, Topher Grace, Paul James, Mark Kelly. În România, miniseria va rula cu titlul „Zona fierbinte” și va avea premiera pe National Geographic în septembrie 2019.

„Miniseria spune povestea originilor propagării virusului Ebola, prin ochii personajului interpretat de mine, doctorița Nancy Jaax. Scenariul are la bază o poveste adevărată, care s-a derulat în 1989. Și nimic nu s-a schimbat de-atunci: maladia decimează în continuare sate întregi, mai ales în Congo. Mai mult de 800 de oameni au murit de Ebola din august anul trecut până acum. Dar Europa și Statele Unite nu fac nimic pentru că consideră că este o problemă africană”, spune Julianna Margulies în Première.

Este pentru prima oară de la „Spitalul de urgenţă” când actrița acceptă din nou un rol de medic.

„Cred că este o poveste foarte importantă, din această cauză am acceptat rolul. Am jucat în «Spitalul de urgenţă» vreme de șase ani și am un motiv foarte bun pentru care am refuzat de-atunci orice rol de infirmieră sau medic: jargonul medical este foarte dur să-l faci să pară natural atunci când habar nu ai despre ce vorbești. Nu mai vreau să aud de astfel de dialoguri niciodată! Și totuși, am acceptat rolul! Pentru «The Hot Zone», a trebuit să port un combinezon de protecție ermetic, care m-a făcut total claustrofobă. Aveam în spate două ventilatoare pentru a putea respira, dar zgomotul făcut de ele mă făcea să nu mai aud ce zic. După filmări, mi-am sunat agentul și i-am zis că dacă Martin Scorsese mă caută și-mi promite cinci milioane de dolari pentru a face un film cu el în combinezon de protecție, eu refuz!”, a mai declarat Julianna Margulies.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton