Homepage  / Vedete / Vedete străine

La 45 de ani, Sofia Vergara a pozat goală pentru revista „Women’s Health”

La 45 de ani, Sofia Vergara a pozat goală pentru revista „Women's Health”

de Redactia Tvmania

Pentru coperta următorului număr al revistei „ Women's Health”, Sofia Vergara a pozat complet goală. Și arată senzațional!

Vârsta nu pare să aibă vreo treabă cu actrița. La 45 de ani, Sofia Vergara arată foarte bine!

Pentru următorul număr din „Women’s Health”, actrița din „O familie modernă” / „Modern Family” a pozat în costumul Evei.

„Am 45 de ani. Chiar dacă vrei, în această perioadă a vieții, nu poți să arăți perfect”, a explicat cu modestie actrița în paginile revistei. „Asta nu înseamnă că nu-mi place cum arăt sau, dimpotrivă, că-mi place prea mult, asta-i realitatea. Ne schimbăm și eu văd asta foarte bine. Nu-mi ascund vârsta, dar vreau să fiu în formă”.

Și nu putem spune că nu e în formă!

„Iată o femeie, la 45 de ani, care e capabilă să-și arate corpul. Nu ca înainte, când numai puștoaicele apăreau pe copertele revistelor”, spune Sofia Vergara.

Chiar dacă nu este 100% mulțumită de corpul ei, mai ales de „sânii enormi” pe care-i are de la 13 ani. Pentru a-și menține silueta, Sofia Vergara face sport, dar nu exagerează.

„Nu am nevoie de mușchi sau de pătrățele pe abdomen”, a explicat actrița. „Nu am pentru că nu am nevoie să arăt ca un manechin, cu un corp perfect. Asta ar însemna un efort prea mare!”, a mai adăugat Sofia Vergara.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton