Homepage  / Vedete / Vedete străine

La 72 de ani și două Oscaruri, Michael Douglas va juca într-un serial de comedie produs de Netflix

La 72 de ani și două Oscaruri, Michael Douglas va juca într-un serial de comedie produs de Netflix

de Redactia Tvmania

Actorul Michael Douglas va fi eroul unui serial de comedie de la Netflix, imaginat de Chuck Lorre, creatorul succeselor „Teoria Big Bang” și „Un bărbat și jumătate”.

După Nicole Kidman, Naomi Watts, Anthony Hopkins, Meryl Streep, Julia Roberts, un nou colos al celei de-a șaptea arte semnează cu Netflix. Michael Douglas va fi protagonistul unui nou serial al platformei de streaming intitulat „The Kominsky Method”, o comedie creată și produsă de Chuck Lorre („Un bărbat și jumătate”, „Teoria Big Bang”). Michael Douglas va avea rolul Sandy Kominsky, un actor care a cunoscut gustul succesului cu ceva vreme în urmă și care a ajuns acum antrenor la Hollywood. Îi va fi coleg de platou actorul Alan Arkin („Jaf cu stil”, „Argo”) care are rolul Norman, agentul și prietenul lui Sandy Kominsky.

Primul sezon va avea 10 episoade, iar Michael Douglas va fi și producător executiv al serialului. Este al doilea proiet pe care Chuck Lorre îl face în colaborare cu Netflix, după serialul „Disjointed”, cu Kathy Bates, care este așteptat să aibă pe platformă premiera luna aceasta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton