Homepage  / Vedete / Vedete străine

La 97 de ani, Dick Van Dyke a făcut accident cu mașina. Ce i-a cerut poliția actorului din „Mary Poppins”

La 97 de ani, Dick Van Dyke a făcut accident cu mașina. Ce i-a cerut poliția actorului din „Mary Poppins”
12

de Andra Stana,

Dick Van Dyke, o legendă a Hollywood-ului, a fost implicat recent într-un accident rutier, în Malibu, California. Actorul de 97 de ani a pierdut controlul mașinii sale și s-a izbit de o poartă. Cum se simte acum starul din „Mary Poppins” și ce i-a cerut poliția.

Marele actor, în vârstă de 97 de ani, a fost rănit după ce a pierdut controlul volanului Lexus-ului său pe carosabilul umed din Malibu, California, după o ploaie recentă, scrie People.com.

Starul din „Mary Poppins” și „Chitty Chitty Bang Bang”, deși plin de vânătăi și însângerat, pare să fi suferit doar „răni minore”, a declarat poliția. Van Dyke a primit îngrijiri medicale la fața locului. Apoi, actorul a fost dus acasă de către un prieten.

la-97-de-ani-dick-van-dyke-a-facut-accident-cu-masina.-ce-i-a-cerut-politia-actorului-din-mary-poppins-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Potrivit poliţiştilor, în acest accident nu se suspectează consum de alcool sau droguri. Cu toate acestea, aceștia au făcut demersuri la Department of Motor Vehicles pentru ca actorul să dea din nou examenul de conducere, având în vedere că mai are puţin şi face 100 de ani.

Luna trecută, Dick Van Dyke a devenit cel mai în vârstă concurent care a participat vreodată la concursul tv „The Masked Singer“ de la Fox.

Dick Van Dyke, salvat dintr-o mașină în flăcări

Nu este pentru prima oară când viața lui Van Dyke atârnă de un fir de ață. În 2013, actorul a scăpat nevătămat după ce mașina sa a luat foc pe o autostradă.

Van Dyke a fost scos din mașină, după ce nu și-a dat seama că Jaguar-ul luase foc pe o autostradă din Los Angeles.

El a declarat la momentul respectiv pentru TMZ: „A început să facă un zgomot și la început am crezut că am făcut pană, apoi a început să fumege, apoi a ars până la explozie.”

Dick Van Dyke, o carieră de șapte decenii la Hollywood

Van Dyke a avut propriul sitcom. „The Dick Van Dyke Show” a fost difuzat pe CBS din 1961 până în 1966. El a câștigat un premiu Tony pentru rolul său din musicalul „Bye-Bye Birdie“.

„Mary Poppins“ i-a lansat cariera cinematografică în 1964, iar patru ani mai târziu a revenit pe marele ecran în rolul inventatorului Caractacus Potts în „Chitty Chitty Bang Bang”, scrie cnn.com.

În 2018, Van Dyke, care a mai câștigat patru premii Emmy și un Grammy, a apărut în „Mary Poppins Returns“.

Anul trecut, el a jucat într-un videoclip lansat de Arlene & The Vantastix, trupa soției sale Arlene Silver.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton