Homepage  / Știri / Televiziune

La „Asta-i România!”, începe procesul «dragostei» de 1 milion de Euro

La „Asta-i România!”, începe procesul «dragostei» de 1 milion de Euro

de Andra Stana,

Celebra poveste a italianului septuagenar Francesco Thiella, înșelat de românca Simona Mărgăian, revine în casele telespectatorilor, prin intermediul emisiunii ”Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.

Cu gândul la banii pierduți, dar și la femeia care i-a luat totul, Francesco s-a întors în România. Are probe și dovezi noi, mărturisește acesta într-un interviu în exclusivitate, echipei emisiunii “Asta-i România!”, duminică, la Kanal D.

După 4 ani de așteptare, procesul de 1 milion de euro se pune în mișcare, la Târgu-Jiu, acolo unde românca va fi judecată pentru înșelăciune în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave, dar și pentru spălare de bani în formă continuată.

Simona Margaian versus Francesco Thiella – o idilă „penală”, care ar putea fi oricând subiectul unui film coproducție româno italiană; el – un bătrânel gentil, ea – o femeie frumoasă, cu 43 de ani mai tânăra, în căutarea unei vieți de lux.

O relație fierbinte începută într-un club de noapte, la Milano, întreținută cu promisiuni pentru o viață frumoasă și zeci de tranzacții bancare, s-a încheiat cu o pagubă de peste un million de euro, spun anchetatorii.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton