Homepage  / Vedete / Vedete străine

„La casa de papel”: ce teorii circulă în legătură cu soarta unora dintre eroi

„La casa de papel”: ce teorii circulă în legătură cu soarta unora dintre eroi

de Redactia Tvmania

Sezonul 4 al serialului „La casa de papel” a avut pe 3 aprilie premiera pe Netflix, iar finalul celor opt episoade ne lasă clar de înțeles: fără dubiu, povestea bandei conduse de Profesor (Álvaro Morte) va continua într-un al cincilea sezon, deși un anunț oficial nu a fost încă făcut.

Sezonul 4 a oferit răspuns la unele întrebări, dar continuă să ne țină în ceață cu anumite părți ale poveștii, așa că nu e de mirare că fanii din toată lumea fac fel de fel de speculații. Dacă nu ați văzut încă episoadele din sezonul 4, vă sfătuim să nu citiți mai departe, pentru a nu vă strica plăcerea vizionării!

Unele dintre multiplele întrebări au legătură cu noua inspectoare, acum mazilită de la conducerea echipei de investigatori, Alicia Sierra (Najwa Nimri). Sezonul 4 oferă unele răspunsuri legate de viața ei personală, dar fanii continuă se întrebe dacă Alicia este totuna cu Tatiana (Diana Gómez), soția lui Berlin (Pedro Alonso), care știa planul de jefuire a Băncii Spaniei, dar nu știa că soțul ei este bolnav incurabil la momentul căsătoriei din Italia.

Aflăm în acest sezon că soțul Aliciei a murit recent de cancer pancreatic, dar și că Berlin, la nunta sa, îi dezvăluie fratelui său, Profesorul, că nu intenționează să îi spună adevărul proaspetei sale soții. 

Sunt Tatiana și Alicia una și aceeași persoană? Vom afla asta în sezonul 5: dacă da, pentru că ea e însărcinată, ar însemna că Berlin a reușit cumva să scape în sezonul 2 și s-a ascuns o perioadă. Poate să însemne însă și că Alicia se preface că e însărcinată din motive numai de ea știute…

Un al cincilea (și chiar al șaselea sezon, potrivit zvonurilor) nu a fost anunțat oficial și, din cauza pandemiei de coronavirus, e greu de crezut că acesta ar putea avea premiera mai repede de a doua jumătate a anului viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton