Homepage  / Seriale coreene

Versiunea coreeană „La casa de papel” bate record după record la nicio o săptămână de la lansare

Versiunea coreeană „La casa de papel” bate record după record la nicio o săptămână de la lansare

de Mioara Tronaru,

Abia ce a intrat pe Netflix, pe 24 iunie, „Fabrica de bani: Coreea”, în original „Money Heist: Korea - Joint Economic Area”, a și început să urce în topuri.

Versiunea coreeană a succesului spaniol „La casa de papel” (2017) spune povestea unui jaf epocal, comis de o bandă de hoți compusă din nord-coreeni și sud-coreeni. Din distribuție fac parte, Yoo Ji Tae, Jeon Jong Seo, Park Hae Soo, Kim Ji Hoon, Kim Yun Jin, Lee Joo Bin, Kim Seong Oh.

„Money Heist: Korea” a avut premiera pe Netflix pe 24 iunie, iar fanii nu încetează să se uite.

Primii care-au fost entuziasmați ai fost cei din zona asiatică, unde serialul a intrat în top 10 în chiar ziua premierei și în multe țări din zonă, precum Indonezia, s-a menținut până acum pe primul loc, conform kdramastars.com.

Trei zile mai târziu, succesul a început să fie molipsitor, serialul plasându-se pe locuri fruntașe în top 10 al celor mai vizionate producții Netflix în peste 13 țări din toată lumea, din Japonia și Kenya până în Portugalia, Venezuela sau Ungaria.

Conform Flix Patrol, site-ul care centralizează audiențele, pe 29 iunie, „Money Heist: Korea” se afla pe locul al doilea în topul audiențelor pentru toate producțiile, fiind depășit numai de noul sezon din „The Umbrella Academy”. Iar top10.netflix.com anunța că în topul serialelor de altă limbă decât engleza, „Fabrica de bani: Coreea” este pe primul loc, cu peste 33 de milioane de ore de vizionare cumulate, dublu față de serialul plasat pe locul al doilea, spaniolul „Intimidad”.

Ce se aude despre sezonul 2 „Fabrica de bani: Coreea”

Este clar deja că pariul a fost unul câștigat, Netflix-ul și producătorii coreeni și-au făcut bine treaba pentru a aduce pe ecrane remake-ul succesului spaniol „La casa de papel”. La fel de clar este că abonații platformei își doresc acum un al doilea sezon.

Însă este încă foarte devreme. Și în cazul „Squid Game” Netflix a așteptat multă vreme până să comunice că povestea va merge mai departe. Iar acum suntem în aceeași situație.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton