Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

La ce nume s-au gândit Dani Oțil și Gabriela Prisacariu pentru băiețelul lor: „Suntem niște părinți praf”

La ce nume s-au gândit Dani Oțil și Gabriela Prisacariu pentru băiețelul lor: „Suntem niște părinți praf”
6

de Redactia Tvmania

În câteva săptămâni, Gabriela Oțil va deveni mamă pentru prima oară, iar soția lui Dani de la „Neatza” abia așteaptă momentul când își va ține la piept bebelușul. Până atunci, pentru că trece prin diferite stări, tânăra nu se ferește să împartă experiența cu fanii ei din mediul online. 

De această dată, Gabriela Prisăcariu a oferit indicii despre un detaliu asupra căruia toți internauții sunt curioși: Ce nume va purta primul copil al lui Dani Oțil? Gabriela Prisăcariu a avut o perioadă încărcată cu organizarea camerei în care bebelușul ei va sta, așa că de această dată și-a făcut puțin timp pentru a satisface și această curiozitate. 

Cu toate că mai e puțin până va naște, Gabriela Prisăcariu a mărturisit că ea și Dani Oțil s-au gândit la un nume neobișnuit! Viitoarea mămică este încă activă însă și se ocupă de toate treburile casnice. 

La ce nume s-au gândit Dani Oțil și Gabriela Prisacariu pentru băiețelul lor (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

 

Ce nume va purta primul copil al lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Întrebările despre acest subiect au devenit din ce în ce mai frecvente și, cum Gabriela Oțil a obișnuit pe toată lumea să ofere detalii despre sarcina sa, iată că și de această dată a satisfăcut curiozitatea oamenilor care o urmăresc în mediul online. Cu toate că lumea se aștepta ca cei doi să aibă deja un nume pentru băiețelul care va veni pe lume în doar câteva săptămâni, se pare că niciunul dintre ei nu s-a decis:

 

„Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebeșușul pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugestii le aștept, poate mă mai inspir”, a spus Gabriela Prisăcariu Oțil în mediul online.

Cu toate că nu s-au decis încă asupra numelui, Dani și Gabriela Oțil, care se iubesc de mai bine de trei ani, știu deja care va fi porecla micuțului:

„În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este ”Cârcel”, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele ”Cârcel”. Ce, ce are?”, a mai adăugat Gabriela Prisacariu pe pagina sa de Instagram, amuzându-și teribil urmăritorii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton