Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

La ce truc apelează Nicoleta Luciu pentru a arăta mai tânără. „Întinerești între cinci și zece ani”

La ce truc apelează Nicoleta Luciu pentru a arăta mai tânără. „Întinerești între cinci și zece ani”
6

de Andra Stana,

Nicoleta Luciu a trăit mai mulți ani retrasă la Miercurea Ciuc, unde s-a ocupat de creșterea copiilor. Recent, vedeta a revenit în lumina reflectoarelor. O vedem la TV, dar urcă și pe podium în calitate de model.

Nicoleta Luciu, de la al cărei debut în televiziune s-au împlinit vara aceasta 20 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor de o bună bucată de timp. 

Căsătoria cu Zsolt Csergo și cei patru copii ai lor au îndepărtat-o de televiziune. Vedeta trăiește în Miercurea Ciuc de ani buni, ea mai apărând sporadic la TV, fie ca coprezentatoarea în unele ediții live din „Vocea României”, fie în postură de concurent la reality show-uri precum cele prezentate de Nea Mărin.

Pe final de septembrie, Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că revine în televiziune. Astfel, după o perioadă în care a preferat să stea departe de evenimentele mondene și de emisiunile de la tv, Luciu și-a pregătit revenirea. După ce a apărut în mai multe emisiuni de la Antena 1, recent a urcat și pe podiumul de modă. Vedeta acceptă să participe la prezentări de modă cu o singură condiție: să fie plătită bine.

Cred că e a patra colaborare pe care o avem. Ținutele ei pot fi purtate și la 20 de ani și la 50-60. Materialele sunt ușoare și fine, și cusute delicat. Multe dintre ele pot fi de zi și de seară și merg purtate cu bocanci, adidași sau pantofi. Pentru prezentări, urc pe podium pentru un anume onorariu, dar mereu am primit și un dar din partea ei. E minunată.

Prezentarea de la Palatul Mogoșoaia a mers ca unsă, toate fetele au fost super, iar eu mi-am retrăit tinerețea, după aproape 20 de ani de meserie ca model. Câțiva ani am făcut pauză, iar penultima prezentare, dacă nu mă înșel, tot la ea am avut-o”, a declarat Nicoleta Luciu pentru impact.ro.

nicoleta luciu (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Secretul tinereții de pe chipul Nicoletei Luciu

Vedeta își dorește să arate cât mai tânără, astfel că apelează la proceduri care o ajută în acest sens. Nicoleta Luciu face injecții cu aminoacizi, dar pentru o ședință plătește 250 de euro.

„Îmi fac injecții cu aminoacizi, iar la Sf. Gheorghe fac Scarlett-ul, un aparat cu 25 de ace, care intră toate în piele și stimulează colagenul. După cinci ședințe, întinerești între cinci și zece ani. Trebuie să fac cinci ședințe, fiecare de o oră, o dată pe lună. Iar o singură ședință e 250 de euro. Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30. Dacă ea poate, putem și noi, europenele. Acum să vedem cum va fi peste încă zece ani. În general, am și mare grijă ce mănânc.

Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când am citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop. Și nu mai mănânc de vreo patru ani. Carne mai gust când mai fac perișoare sau când gătesc”, a mai spus Luciu, pentru sursa amintită mai sus.

De-a lungul timpului, Nicoleta a apărut în nenumărate pictoriale sexy, a făcut prima pagină a ziarului „Libertatea” de zeci de ori, iar transferul la Pro TV şi, apoi, la Acasă TV, unde a jucat în mai multe telenovele, i-au consolidat brandul de sex-simbol. În iunie 2002, Nicoleta Luciu intra în televiziune, la Antena 1, ca asistentă a lui Horia Brenciu, la emisiunea matinală estivală „’Neatza în Epoca de piatră”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton