Homepage  / Filme Online / Netflix

Continuările filmului „La cuțite” (Knives Out) se vor vedea pe Netflix

Continuările filmului „La cuțite” (Knives Out) se vor vedea pe Netflix

de Redactia Tvmania

După ce s-a anunțat că influenta platformă Netflix a încheiat un contract de peste 400 de milioane de dolari cu producătorii filmului „La cuțite” (Knives Out - 2019), Rian Johnson și Ram Bergman, pentru a finanța și difuza încă două continuări ale acestuia, fanii așteaptă cu nerăbdare vești despre lansarea lor, informează hollywoodreporter.com.

Excelentul film cu intrigă polițistă „La cuțite” se îndreaptă, astfel, către statutul de franciză deplină. Filmul a fost regizat, scris și produs de Rian Johnson, a avut o intrigă care omagia romanele Agathei Christie și o distribuție doldora de vedete, printre care Daniel Craig, regretatul Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon și tânăra Ana de Armas (la celebritatea căreia a contribuit decisiv).

Filmările pentru prima dintre cele două continuări vor începe la vară, în Grecia, iar Daniel Craig va relua rolul principal, al mucalitului detectiv Benoit Blanc, care ne-a dezvăluit umorul actorului pe care tot mapamondul îl cunoaște drept interpret al lui James Bond.

Filmul va fi regizat tot de Rian Johnson și va fi produs de acesta, împreună cu Ram Bergman, prin intermediul companiei lor de producție, T-Street.

Filmul „La cuțite” (Knives Out) a fost un succes care a întrecut chiar așteptările acestora, obținând încasări de 311,4 milioane de dolari la un buget de 40 de milioane, iar Rian Johnson a obținut o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

Rian Johnson și Ram Bergman au avut flerul extraordinar de a cumpăra drepturile asupra oricăror continuări ale filmului de la MRC și Lionsgate, producătorul, respectiv distribuitorul filmului „La cuțite” (Knives Out) (care, spun unele voci, au rămas cu unele resentimente legate de această mișcare).

Aceste continuări au devenit motiv de concurență între platformele de streaming, iar Netflix este cel care a încheiat o tranzacție masivă, de peste 400 de milioane de dolari, pentru a le va finanța și difuza. Consistentul contract stipulează, printre altele, ca regizorul, scenaristul și producătorul Rian Johson să păstreze controlul total asupra părții creative a filmului, Daniel Craig să joace rolul principal, iar filmul să nu comporte pretenții bugetare suplimentare. Potențialul de creștere al filmului este unul imens pentru producătorii Rian Johnson și Ram Bergman.

Rivalii platformei Netflix afirmă deja că un asemenea contract răsunător traduce dorința disperată de a păstra o asemenea franciză de succes, în condițiile în care concurența între platformele de streaming devine tot mai acerbă. Disney+ deține, deja, numeroase titluri din francizele Marvel și Star Wars, HBO Max vine cu oferte din universul DC Comics, iar Paramount+ plusează cu franciza Star Trek și cu alte câteva mărci.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton