Homepage  / Filme Online / Netflix

„La cuțite: Misterul din Grecia”, film Netflix. Tot ce trebuie să știți despre noul film cu Daniel Craig. Data de lansare, trailer, distribuție

„La cuțite: Misterul din Grecia”, film Netflix. Tot ce trebuie să știți despre noul film cu Daniel Craig. Data de lansare, trailer, distribuție

de Andra Stana,

Daniel Craig se întoarce pentru a rezolva și mai multe crime în rolul lui Benoit Blanc în primul trailer pentru continuarea filmului „Knives Out, Glass Onion: A Knives Out Mystery”. Primul trailer al filmului prezintă distribuția și le oferă fanilor o primă privire asupra noului mister al filmului Netflix. „La cuțite: Misterul din Grecia” va avea premiera pe Netflix abia la iarnă.

Ce se întâmplă în „La cuțite: Misterul din Grecia”, filmul de pe Netflix

„Knives Out, Glass Onion: A Knives Out Mystery” / „La cuțite: Misterul din Grecia” a avut premiera mondială sâmbătă, 10 septembrie, la Toronto International Film Festival. Noul film cu Daniel Craig va fi disponibil pe Netflix începând cu 23 decembrie 2022.

De data aceasta, se pare că detectivul Blanc participă la o croazieră cu tema crimă-misteri, organizată de personajul lui Edward Norton. Bineînțeles, ceva nu merge bine și cel puțin o persoană de pe insulă este hotărâtă să facă din această crimă-mister mai mult decât un joc, scriu cei de la polygon.com.

Distribuția „La cuțite: Misterul din Grecia”

Glass Onion este continuarea filmului Knives Out din 2019 și îl readuce pe detectivul Benoit Blanc din acel film, interpretat de Daniel Craig. La fel ca ultimul film, Glass Onion are o distribuție de vedete, printre care Ethan Hawke (First Reformed), Edward Norton (Fight Club), Jessica Henwick (The Matrix Resurrection), Kathryn Hahn (WandaVision), Dave Bautista (Dune), Kate Hudson (Almost Famous), Madelyn Cline (Stranger Things), Janelle Monáe (Moonlight) și Leslie Odom Jr. (Hamilton). Filmul este scris și regizat de Rian Johnson (Looper).

Originalul „Knives Out” a avut premiera în cinematografe și a fost distribuit de Lionsgate. Cu toate acestea, Netflix a cumpărat anul trecut drepturile pentru următoarele două continuări ale seriei. Din acest motiv, filmul cu Daniel Craig în rol principal va apărea de Crăciun pe platforma de streaming.

„Expresia la care mă tot întorceam atunci când vorbeam despre primul film a fost: E un carusel, nu un joc de cuvinte încrucișate. Este o greșeală des întâlnită atunci când scrii un text polițist, crezând că faci un joc de cuvinte încrucișate și că distracția constă în faptul că publicul va analiza de fapt toate aceste detalii și va înțelege”, a precizat scenaristul, regizorul și producătorul Rian Johnson.

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton