Homepage  / Știri

La „Dansez pentru tine”… se dansează în ploaie

La "Dansez pentru tine"... se dansează în ploaie

de Redactia Tvmania

Diseară, în cea de-a patra ediţie din acest sezon "Dansez pentru tine", concurenţii vor fi mai senzuali ca oricând. Perechile rămase în competiţie vor dansa unul dintre cele mai aşteptate stiluri, dans în ploaie.

Pentru ca telespectatorii să se bucure de un spectacol pus în scenă ca la carte, în care grija pentru detalii se poate observa la fiecare pas, nu mai puţin de 400 de litri de apă vor fi folosiţi pentru ca ploaia să cadă pe fiecare pereche în parte.

Totodată, cei intraţi în ringul visurilor vor arăta cât de bine stăpânesc tainele valsului lent, cât de energici sunt la quickstep, cât de eleganţi la rumba şi cât de dramatici la paso doble, în funcţie de ceea ce au tras la sorţi.

_C1K99622_resize

La duel intră…

Telespectatorii vor avea aşadar iarăşi parte de un spectacol de dans complex, iar duelul îi va determina pe Elena Ionescu şi Freek să se înfrunte în paşi de dans cu Iulia Clisu şi Dima Trofim.

Iulia Vântur va putea fi admirată într-o rochie spectaculoasă, creată din foarte multe paie. Ştefan Bănică va cânta varianta acustică a piesei “Dragostea doare” (muzică şi versuri Ştefan Bănică), de pe următorul album al artistului, care va apărea luna aceasta.

Surorile Cheeky Girls revin în ringul visurilor de la Pro TV, unde vor dansa pentru un caz umanitar.

“Deja suntem pline de vânătăi, ne străduim să facem totul perfect şi să impresionăm telespectatorii”, au declarat Gabi şi Monica.

În slujba celui de-al doilea dans pentru un alt caz umanitar îşi vor pune paşii coregraful Lilian Cărăuş şi fiica lui, Lana.

“Lana a fost foarte emoţionată când a aflat pentru ce vom dansa, a fost copleşită, iar acum depune mult efort, vrea ca totul să iasă cât mai bine”, a mărturisit Lilian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton