Homepage  / Vedete

La „Dansez pentru tine” se dansează un nou stil: Vogue

La "Dansez pentru tine" se dansează un nou stil: Vogue

de Redactia Tvmania

Echipele care participă la cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" vor dansa, astăzi, de la ora 20.30, pentru prima dată în istoria show-ului, Vogue. Costumele vor respecta şi ele rigorile acestui stil, deosebit de elegant, opulent, sexy, pretenţios şi excentric în acelaşi timp.

Concurenţii vor fi şi mai valoroşi vineri seară: vor purta bijuterii în valoare de 20.000 de euro. Şi ţinuta frumoasei prezentatoare Iulia Vântur va fi una cu greutate: rochia de vineri seară cântăreşte nu mai puţin de 4 kilograme.

Pe lângă Vogue, concurenţii se vor întrece şi într-un stil de dans tras la sorţi. Ringul va dudui sub paşi de reggaeton, explozia de energie va umple platoul în timpul dansului ţigănesc, iar eleganţa va fi la loc de cinste graţie tangoului. Printre altele, se va dansa şi salsa, folclor internaţional şi rock’n’roll.

Pentru echipele Elena Ionescu şi Freek şi Falemi Nana şi Emanuela Mitrea, noi nu au fost doar stilurile de dans, ci şi coregrafii alături de care s-au pregătit intens toată săptămâna. Juriul a considerat că Lilian Cărăuş este mai potrivit pentru echipa Elena – Freek, iar Cocuţa, pentru cea formată din Falemi şi Ema.

Din păcate, pentru unul dintre concurenţi lupta în paşi de dans va lua sfârşit. Alexandra Popovici, partenera lui Sorin Brotnei, sau Alexandru Ciobanu, cel care dansează împreună cu Ruby va părăsi competiţia.

Tot diseară, telespectatorii o vor putea vedea pe Antonia într-o nouă ipostază. Artista deschide seria vedetelor care intră în acest sezon în ringul visurilor de la ProTV, unde dansează pentru un caz umanitar.

Ştefan Bănică va putea fi văzut într-o ipostază inedită în timp ce va interpreta piesa „Super-fată, cea cu vino-ncoa (cântecul tocilarului)”, de pe albumul Altceva, lansat în 2012.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton