Homepage  / Seriale / Seriale americane

La filmările sezonului al optulea al serialului „Urzeala tronurilor”, de la HBO, scenariul se volatilizează!

La filmările sezonului al optulea al serialului „Urzeala tronurilor”, de la HBO, scenariul se volatilizează!

de Redactia Tvmania

Paranoia a ajuns din ce în ce mai mare pe platourile ultimului sezon al serialului de la HBO, „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”. Dacă e să-l credem pe Nikolaj Coster-Waldau, scenariul se volatilizează imediat după terminarea filmărilor!

Securitate maximă pe platourile serialului „Urzeala tronurilor”. Foarte așteptatul sezon 8, și ultimul, al producției HBO nu va fi difuzat înainte de primăvara lui 2019, iar canalul încearcă să se asigure că nimic nu va mai transpira pe net. Pentru a încurca și mai mult pistele fanilor care încearcă să afle dinainte cine va sta în final pe Tronul de Fier, cine va muri și cine va supraviețui războiului cu Umblătorii Albi, HBO filmează mai multe finaluri, după cum ne-a dezvăluit Emilia Clarke. În timpul promovării pentru „Solo: O poveste Star Wars”, actrița a declarat cu mâna pe inimă pentru The Hollywood Reporter că nu știe nimic!

„Cred că sunt foarte multe lucruri pe care nu ni le spune nimeni. Toată lumea devine foarte evazivă când vine vorba despre final. Sunt foarte multe posibile finaluri diferite. Eu cred că noi le filmăm pe toate și că nimeni nu va ști ceea ce se va întâmpla cu adevărat”, a spus Mama Dragonilor.

Iar acum, Nikolaj Coster-Waldau, alias Jaime Lannister, a declarat pentru site-ul Elite Daily că producătorii fac să dispară scenariiile după ce scenele sunt turnate!

„Nu glumesc deloc cu lucrurile astea. Anul acesta, s-au atins proporții epice! Ni se dau scenariile, dar le primim numai în format digital, se filmează scenele și când a fost turnată și ultima bucățică, scenariile se volatilizează! Suntem ca-n «Misiune: Imposibilă», numai că nu se aude avertismentul: «Atenție, acest mesaj se va autodistruge!»”, s-a amuzat Nikolaj Coster-Waldau.

Pe de altă parte, actorul danez a recunoscut că este foarte satisfăcut de acest ultim sezon, care se va termina după părerea lui „în cel mai bun mod posibil”. Orice o fi însemnând asta…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton