Homepage  / Articole

La finalul sezonului opt, „Anatomia…” devine „Lost”

La finalul sezonului opt, „Anatomia...” devine „Lost”

de Redactia Tvmania

Sfârșitul sezonului opt din „Anatomia lui Grey” va fi cu siguranță unul emoționant și memorabil. Ne-a spus-o recent și creatoarea Shonda Rhimes, dar iată că acum putem vedea și cu ochii noștri. Un clip care prezintă primele minute ale ultimului episod al seriei deschide semne de întrebare referitoare la personajele care vor dispărea începând din toamnă.

Deși ultimul episod va fi difuzat joi, 17 mai, în Statele Unite, din puținele secvențe apărute deja pe internet aflăm că ușor, ușor, „Anatomia lui Grey” se transformă în „Lost”.

În urma unui accident de avion, șase dintre personaje se trezesc în necunoscut, iar asemănările cu seria „Lost” sunt izbitoare. Avionul este dezmembrat, iar Meredith, Christina, Derek, Arizona, Marc și Lexie sunt împrăștiați într-o pădure.

Cine trăiește și cine nu

Meredith Grey (interpretată de Ellen Pompeo) este primul personaj pe care îl descoperim în viață, pentru ca imediat să apară și Christina (Sandra Oh). Ambele sunt rănite, dar pleacă repede în căutarea celorlalți colegi. Derek, jucat de Patrick Dempsey, e dat dispărut o bună bucată de vreme, timp în care Meredith îl strigă în disperare.

Într-un plan secund, aflăm că Arizona (Jessica Capshaw) are o criză de nervi imediat ce descoperă că are o rană deschisă și își poate vedea oasele piciorului. Christina (Sandra Oh) și Marc (Eric Dane) se luptă pentru a o scoate pe Lexie de sub o bucată grea de metal, iar Derek se luptă de unul singur pentru a-și salva viața.

Va fi un episod în care se va plânge și se va suferi mult, pentru că nu ați uitat, nu?! Unul dintre personajele implicate în accident va muri. Care dintre ele? Rămâne să vedem în episodul final al seriei a opta.

Urmărește primele 7 minute din episodul cu numărul 24 din seria a opta a „Anatomiei lui Grey”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5FkzTNMmw9o[/youtube]

Citește și:

Cine moare la final de sezon în Anatomia lui Grey?

Shonda Rhimes: „Anatomia lui Grey” nu ia sfârșit!

Dempsey și Pompeo rămân în „Anatomia lui Grey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton