Homepage  / Ultimul număr

La Kanal D începe noua emisiune a lui Gabi Cristea

La Kanal D începe noua emisiune a lui Gabi Cristea

de Redactia Tvmania

Gabriela Cristea s-a aliat cu producătoarea Andreea Godeanu pentru a realiza emisiunea „Draga mea prietenă”, un melanj de informaţii utile, invitaţi celebri sau anonimi, dar care au mereu ceva de spus, şi mondenităţi trecute prin sita socialului.

După ce a stat patru luni pe bară, Gabriela Cristea se pregăteşte pentru reîntâlnirea cu telespectatorii Kanal D de pe 15 august.

„În primul rând, am început să construiesc o relaţie minunată cu producătoarea mea, Andreea Godeanu (n.r. – care a lucrat ani buni cu Teo Trandafir), o profesionistă desăvârşită şi un om extraordinar. Construieşte o echipă solidă şi am totală încredere în deciziile şi viziunea ei asupra show-ului”, spune fosta prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mamă”.

„Draga mea prietenă” – difuzată de luni până vineri, de la ora 10.00 – va combina informaţiile utile (din domenii ca sănătatea, nutriţia, educaţia, viaţa de familie, societatea etc.) cu buna dispoziţie, iar telespectatorii vor afla soluţii pentru problemele cotidiene.

Musafiri vestiţi sau nu

Un rol important în emisiune îl vor juca invitaţii, fie că sunt iluştri necunoscuţi sau vedete din domeniul muzicii, cinematografiei, sportului şi televiziunii.

„Invitaţii noştri vor fi oameni care vor avea cu adevărat ceva de spus, nu vor fi nume de umplutură”, promite Gabi. Nici mondenităţile nu vor lipsi, însă vor fi abordate dintr-o perspectivă socială.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton