Homepage  / Vedete / Vedete străine

La mulți ani, Ebru Șahin! Frumoasa din „Hercai” a primit deja un cadou superb

La mulți ani, Ebru Șahin! Frumoasa din „Hercai” a primit deja un cadou superb

de Redactia Tvmania

Astăzi, actrița Ebru Șahin, care a cucerit telespectatori din numeroase țări, inclusiv România, cu rolul Reyyan din serialul „Hercai” (Kanal D), împlinește 27 de ani. Dar cel mai frumos cadou l-a primit deja de la iubitul ei, jucătorul de baschet Cedi Osman.

Kanal D difuzează acum primul sezon din „Hercai”, un serial îndrăgit în numeroase țări în care a fost difuzat, dar în Turcia, serialul s-a terminat deja, încă din 25 aprilie. În acea zi, actrița Ebru Șahin și-a luat la revedere de la personajul ei, Reyyan Şadoğlu, cu o postare pe contul personal de Instagram în care și-a exprimat recunoștința pentru fani, de și pentru câte a învățat de la personaj:

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin)

 

După trei ani de muncă nonstop la serialul „Hercai”, Ebru Șahin se pregătește de o vacanță binemeritată, pe care o va petrece, la fel ca anul trecut, alături de iubitul ei, jucătorul de baschet profesionist Cedi Osman (26 de ani).

 

Se pregătește de o vară de vis

Presa turcă scrie că Cedi Osman , aflat acum în SUA pentru că joacă pentru echipa Cleveland Cavaliers, i-ar fi făcut o surpriză superbă lui Ebru: a închiriat în avans, pentru vacanța de vară, o casă în Ceșme, o zonă superbă din vestul Turciei, unde prețurile au crescut spectaculos în această perioadă, din cauza pandemiei. 

 

Ziarul Milliyet scrie că bachetbalistul, care încă nu a terminat sezonul în NBA, a închiriat o vilă cu piscină pentru 350.000 de lire turcești pe lună. 

 

Ceșme este de altfel orașul unde Ebru Șahin și Cedi Osman s-au cunoscut și au început relația lor, acum un an, inițial ascunzându-se de paparazzi. Între timp, în ciuda comentariilor răutăcioase din tabloide, relația celor doi pare să fi rezistat nu doar pandemiei, ci și distanței, cu declarații de dragoste romantice făcute de amândoi pe conturile lor de social media.

 

Cea mai recentă declarație de dragoste a lui Ebru datează din 8 aprilie, când frumoasa a scris în croată pe contul ei de Instagram, cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei: „Totul este ușor când ești lângă mine. La mulți ani, soarele meu”.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin)

 

 

Astăzi, 18 mai, iubitul actriței i-a urat și el: „La mulți ani, fată frumoasă! Te iubesc!”

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Cedi Osman (@cediosman)

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton