Homepage  / Articole

La mulţi ani, Mihaela!

La mulţi ani, Mihaela!

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_23312" align="alignleft" width="300" caption="Mihaela Rădulescu împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 41 de ani."][/caption]

Mihaela Rădulescu împlineşte astăzi 41 de ani. Prilej pentru noi pentru a o întreba ce aşteaptă de la această zi, dar şi pentru a o provoca la poveşti despre aniversări trecute care-i sunt dragi.

.

Surprinzător, pentru ziua ei, pe care şi-o sărbătoreşte astăzi, vedeta care lucrează pentru Antena 1 în regim special nu pregăteşte nici o petrecere.

„Nu fac petrecere, dar voi fi cu oamenii mei dragi alături”, ne-a declarat Mihaela, care împlineşte astăzi 41 de ani.

Ca orice sărbătorită, ea aşteaptă totuşi cu nerăbdare ceva:

„Copilul meu a crescut şi acum ştie să-mi facă daruri, pe care le pregăteşte din timp, în  „complot” cu mama mea sau cu Elan. Abia aştept să văd ce mi-a desenat şi să mă sărute dimineaţa, cum a făcut şi anul trecut, de ziua mea, când m-am trezit cu o floare şi o droaie de pupături şi „teiubescuri” de la el”, ne-a dezvăluit Mihaela.

.

Acum 8 ani

Vedeta sărbătorindu-şi cea de-a 33-a aniversare.

Vedeta sărbătorindu-şi cea de-a 33-a aniversare.

Ani la rând, pe Mihaela a prins-o ziua ei pe litoralul românesc, la muncă, prezentând diverse emisiuni estivale.

Una dintre aniversările cele mai reuşite din viaţa Mihaelei a fost, potrivit sărbătoritei, cea din 2002, atunci când împlinea 33 de ani. La petrecerea de atunci, organizată la Mamaia, în plaja hotelului Rex (Mihaela făcea atunci emisiune estivală la B1, „Punem pariu că-i vară”), a participat şi TVmania (foto).

„„Colegii mei de echipă tv, cei cu care am făcut cea mai grea emisiune vreodată – „Punem pariu că-i vară” – mi-au făcut atunci o surpriză minunată. Mai întâi, i-am invitat pe toţi la un pahar şi un grătar, dar simţeam că uneltesc ceva. Culmea, exact când ne pregăteam să începem petrecerea, asistenta şi prietena mea cea mai bună, Carmen (Voinea, n. red.), şi-a rupt piciorul. Am lăsat pe toată lumea baltă şi am plecat cu Carmen la spitalul din Constanţa. Ne-am întors cu piciorul ei în ghips şi exact atunci colegii m-au legat la ochi şi m-au dus la marginea terasei de unde se vedea plaja – scriseseră pe nisip cu lumânări, „la mulţi ani, Miha”. M-am emoţionat tare, mi-a rămas imaginea aia foarte vie şi dragă…” ne-a povestit Mihaela.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton