Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. La mulţi ani, „’Neatza…”! Răzvan, Dani, Flavia și echipa, pe coperțile TVmania și TV Satelit

FOTO. La mulţi ani, „’Neatza...”! Răzvan, Dani, Flavia și echipa, pe coperțile TVmania și TV Satelit

de Redactia Tvmania

Astăzi, pe 1 februarie, emisiunea „’Neatza cu Răzvan şi Dani” împlineşte 9 ani, la Antena 1. Cei şase matinali din echipă - Răzvan Simion, Dani Oțil, Flavia Mihășan, Amalia Ţîrcă, Vlăduț Florica și Cătălin Oprișan - vor marca momentul cum se cuvine: au pregătit o ediție aniversară.

 

Anul acesta, echipa s-a inspirat din obiceiurile lunii februarie pe Glob și aduce carnavalul în platoul matinalului de la Antena 1

„De-a lungul timpului am făcut tot felul de petreceri. De data asta vom încerca o zi de carnaval la „Neatza”. După cum știți, februarie este luna carnavalului în lume, celebre fiind cele din Veneția, Rio sau Tenerife, așa că ne-am inspirat din acest obicei și vom avea un carnaval în platou”, dezvăluie Dani.

La rândul lui, Răzvan spune că distracția va fi garantată, mai ales că de atâta timp ei își petrec toate diminețile împreună, exact ca o familie:

La început a fost ca în tabără. Acum e ca la o veșnică reuniune de 10 ani de la terminarea liceului”, glumește acesta.

„’Neatza cu Răzvan şi Dani” și ai săi prezentatori și „vecine” au apărut de 22 de ori pe coperțile TV Mania și TV Satelit până acum. Iată cu ce ocazii:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3514″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”22″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Petrecere, la 9 ani de „Neatza”

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3517″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Lidia Buble și Pepe, printre invitații ediției speciale „Neatza”

Din platoul „Neatza” nu vor lipsi invitații speciali, printre care Pepe, Lidia Buble, Ruby sau Anda Adam, multe bunătăți pregătite de Vlăduț special pentru această aniversare, dar și informații adunate de Cătălin Oprișan, după cum declară chiar el: „Voi încerca să găsesc ce se petrecea acum nouă ani în lume, indiferent de domeniu, ca să vedem de unde am început și… unde am ajuns.”

Pentru fiecare dintre membrii echipei, acești 9 ani au fost cu totul și cu totul aparte.

„Am aproape trei ani de „Neatza”. Iar emisiunea are un secret: timpul curge altfel aici și poți ajunge oriunde îți imaginezi. Eu una am

fost bebeluș de ziua copilului, am fost prințesă, am fost Maleficent, divă de anii ’20. Este superb să ajungi în lumea pe care ți-o propune matinalul ăsta”, spune Amalia, „horoscopista” echipei.

Și pentru Flavia, anii petrecuți în această gașcă sunt trecuți la capitolul senzaționali:

„E o emisiune care dă dependență. Sincer, nu-mi amintesc foarte bine diminetile pre-„Neatza”. Pentru mine dimineața trebuie să înceapă în formula asta.”  

            „Au fost nouă ani în care am învățat enorm”, adaugă și Dani, „am reușit să descoperim oameni foarte buni, am reușit să nu ne despărțim de prea mulți colegi și ăsta cred că e recordul adevărat, suntem cam în aceeași formulă, ca echipă, nu doar ca prezentatori. Cu toate astea, au fost și 9 ani grei, „Neatza” nu e o producție ușoară și chiar dacă pare că tot timpul ne distrăm, în spate este destul de multă muncă.”

Muncă presărată însă cu multă bucurie și o grămadă de prieteni, după cum completează Răzvan: „Neatza” înseamnă râsete, bucurie, ochi umezi, prieteni buni, anduranță, satisfacție, recunoștință.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton