Homepage  / Articole

La naiba! Să bârfim cu Mircea Solcanu!

La naiba! Să bârfim cu Mircea Solcanu!

de Redactia Tvmania

Mircea Solcanu e dezamăgit că începe Campionatul Mondial de fotbal, dar aşteaptă luna iulie să plece în vacanţă. Până atunci, toacă mărunt mondenităţile alături de Cabral.

Mircea Solcanu

Mircea ne-a mărturisit că, dintre toate domnişoarele care apar fără motiv pe la TV, s-a plictisit de Simona Sensual.

Mircea Solcanu este un tip nonconformist, care nu se fereşte să spună ceea ce crede, indiferent de reacţiile celor din jurul său. Curioşi să aflăm ce face pe perioada Campionatului Mondial de fotbal, prezentatorul ne-a spus dezinvolt: „La CM de Fotbal nu mă uit şi este şi o perioadă nefastă din acest punct de vedere. Oriunde ieşi în oraş, pe terasă, la pub, la club, va exista un televizor în jurul căruia se vor aduna toţi băieţii drăguţi. Ok, dar pe noi, pe restul, când ne mai bagă în seamă, de ce ne mai scoatem la club hăinuţele drăguţe, cu cine să flirtezi că nu ai cu cine! Toată lumea masculină respiră şi eliberează testosteron doar către televizor. Bine că ţine numai o lună!”

La plajă, în Croaţia

Vedeta Acasă va munci mai toată vara la cele două emisiuni „Poveştiri de noapte” (împreună cu Cabral) şi „La naiba, să PoveŞtim!”, însă, în iulie, îşi va lua câteva zile de concediu şi va pleca în Croaţia la plajă. „E prima dată când ajung acolo şi sunt tare curios să văd cum este”, a zis el. Dacă vreţi însă să ştiţi pe unde veţi da nas în nas vara aceasta cu personajele mondene autohtone, tot Mircea, specialistul în showbiz, ne luminează: „La mare, la Mamaia, cred că e ultima fiţă. Mondenii noştri sunt de altfel foarte previzibili.”

Topu’ lui Solcanu

L-am provocat pe Mircea Solcanu să ne spună care i se pare cele mai sexi staruri româneşti ale momentului. Prezentatorul ne-a făcut imediat un top cinci:

1. Cristian Chivu. „Nu participă la Campionatul Mondial de fotbal, dar este un băiat care îşi urmăreşte visul şi întotdeauna reuşeşte”, spune Mircea despre căpitanul echipei naţionale.

Alex Velea

Alex Velea este pe locul II în topul lui Solcanu

2. Alex Velea. Cântăreţul se află pe această poziţie nu doar pentru faptul că este un tip „lucrat” la sala de forţă. „Dincolo de muşchi, este sensibil şi extrem de fidel”, ne informează Solcanu.

3. Răzvan Fodor. Ştiam că Răzvan a rupt inimile mai multor domnişoare. Dar Mircea ne spune şi de ce: fostul actor din serialul „Aniela” este „rebel, nonconformist, elegant şi foarte sincer”.

4. Victor Slav. Noi am avea mai multe de zis despre prezentatorul emisiunii „Frumuseţe pe muchie de cuţit” de la Pro TV, dar Mircea îl descrie în doar două cuvinte: „sexi şi cu minte”.

5. Adrian Mutu. Mircea îl consideră sexi pe fotbalist pentru că este „metrosexual, are o carieră, o familie şi atitudine de „băiat rău”. „Fetelor cuminţi le plac băieţii răi de fapt”, este de părere Mircea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton