Homepage  / Vedete / Vedete străine

La plimbare, cu tancul! Arnold Schwarzenegger are propriul vehicul blindat

La plimbare, cu tancul! Arnold Schwarzenegger are propriul vehicul blindat

de Cătălina Matei,

Pe lângă mașinile de lux, ceasurile scumpe și o colecție impresionantă cu sute de perechi de cizme de cowboy, Arnold Schwarzenegger (74 de ani) are o pasiune și pentru vehiculele militare. Astfel, actorul din „Terminatorul” are chiar și propriul tanc, cu care se plimbă ocazional.

Arnold Schwarzenegger: „…mi-am dorit întotdeauna să fiu tanchist”

Pasionat de vehiculele militare, în special de tancuri, Arnold Schwarzenegger nu doar că știe cum să manevreze o astfel de mașinărie, dar chiar deține una.

Am învăţat cum să conduc un tanc, care m-a fascinat întotdeauna, cred, pentru că am crescut imediat după război şi am văzut trupele britanice care ne ocupaseră ţara. Aşa că mi-am dorit întotdeauna să fiu tanchist” a spus Arnold, citat de Yahoo Movie cu ceva timp în urmă.

Tancul pe care fostul guvernator al Californiei în deține este un M47, “exact acelaşi tanc pe care l-am condus când făceam armata în Austria, când aveam 18 ani”, dezvăluia Arnold cu ceva ani în urmă, potrivit The Inquisitr.

Mai precis, actorul a achiziționat modelul blindat în 1992 și l-a adus în SUA pentru a face parte din decorul lanțului de rastaurante pe care-l deținea în Las Vegas, Planet Hollywood. Apoi, după ce afacerea a căzut, a păstrat tancul și l-a mutat în studiourile de film Melody Ranch Motion Picture Studio de la marginea Los Angeles-ului.

Iar zilele trecute, Arnold și-a scos din nou tancul la plimbare, pe proprietatea sa din Santa Monica. Într-o postare pe contul său de Instagram, actorul ne arată într-un video cât de bine știe să manevreze vehiculul pe șine.

Mesaj emoționant pentru poporul rus

Arnold Schwarzenegger le-a spus rușilor într-un video publicat pe 17 martie, pe rețelele de socializare, că sunt mințiți în legătură cu războiul din Ucraina și l-a acuzat pe președintele Vladimir Putin că a sacrificat viețile soldaților ruși pentru propriile sale ambiții.

În videoclipul de nouă minute, Schwarzenegger a spus că soldaților ruși li s-a spus că se vor lupta cu naziștii în Ucraina, că vor proteja etnicii ruși din Ucraina sau că merg la exerciții militare și că vor fi salutați ca niște eroi. El a spus că multe dintre trupe știu acum că aceste afirmații sunt false.

Fostul guvernator al Californiei a publicat respectivul video pe Twitter, YouTube și Instagram. În timp ce unele dintre aceste servicii sunt blocate în Rusia, el a postat filmarea cu mesajul lui și pe Telegram. De asemenea, mesajul lui Arnold Schwarzenegger a fost subtitrat și în rusă.

Actorul a povestit și despre felul în care propriul său tată a fost mințit în timp ce lupta cu forțele lui Adolf Hitler în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și despre cum, atunci când s-a întors, era un om frânt, fizic și emoțional, după ce a fost rănit la Leningrad.

El le-a cerut rușilor să-și informeze concetățenii despre „catastrofa umană care se întâmplă în Ucraina”. În videoclip, au fost imagini cu clădiri bombardate în Ucraina și oameni ascunși în adăposturi.

Apoi, el s-a adresat direct lui Putin, spunând: „Ai început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton