Homepage  / Seriale / Seriale indiene

La Pro Gold începe serialul indian „Inimi și lacrimi”. Scandalul care a dus la schimbarea protagonistului

La Pro Gold începe serialul indian „Inimi și lacrimi”. Scandalul care a dus la schimbarea protagonistului

de Redactia Tvmania

Pe 10 mai, postul difuzează de la 19.30 ultimul episod din telenovela mexicană „Te voi găsi, te voi iubi”, cu Ariadne Diaz și Andres Palacios protagoniști, iar de a doua zi, 11 mai, programează serialul indian „Inimi și lacrimi”, o producție India 2017. Acesta va fi transmis zilnic, de la 19.30.

În original „Dil Se Dil Tak”, serialul „Inimi și lacrimi”, cu Rashami Desai, Jasmin Bhasin și Siddharth Shukla (înlocuit ulterior de Rohan Gandotra) în rolurile principale, are „doar” 346 de episoade – puțin în comparație cu producțiile indiene de cursă lungă, care pot dura ani de zile. Deși s-a bucurat de oarece succes în țara de origine, serialul nu a fost transmis decât un sezon, între 2017 și 2018. 

„Inimi și lacrimi” este inspirat de un film lansat la Bollywood în 2001, „Chori Chori Chupke Chupke”, și are o intrigă construită pe tema mamei-surogat, una destul de spinoasă în India, ca peste tot, de altfel, în societățile tradiționaliste. 

 

Parth Bhanushali (Siddharth Shukla), nepotul și moștenitorul unei familii foarte bogate din Baroda, se îndrăgostește de una dintre angajatele sale, Shorvori Bhattacharya (Rashami Desai), în ciuda faptului că  provin din clase sociale diferite. Deși familia lui este împotrivă, Parth nu renunță și se căsătorește cu  Shorvori. Primită cu destul ostilitate de clanul Bhanushali, tânăra soție rezistă tuturor bârfelor și răutăților, iar casa pare să se liniștească atunci când Shorvori rămâne însărcinată. Doar că, în urma unui accident, aceasta pierde copilul și nici nu mai poate avea copii. Acest din urmă detaliu este ținut secret de Shorvori și Parth, care decid să apeleze la o mamă-surogat, fără știrea familiei ei. Astfel ajunge în casa Bhanushali Teni (Jasmin Bhasin), dar lucrurile se complică în curând prea mult, iar secretele încep să iasă la iveală, cu consecințe dramatice. 

 

De ce a fost schimbat protagonistul

Nu mult după începerea difuzării serialului „Inimi și lacrimi”, un scandal a izbucnit pe platourile de filmare, ceea ce a dus la schimbarea actorului din rolul principal: Siddharth Shukla a fost înlocuit de Rohan Gandotra. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Rohan Gandotra (@rohan_gandotra)

Incidentul s-ar fi petrecut atunci când patru dintre actorii principali, Siddharth Shukla, Rashami Desai, Jasmin Bhasin și Kunal Verma (în serial este Aman Patel) ar fi ieșit în oraș, iar Siddharth Shukla, după ceva pahare de alcool, l-ar fi jignit pe Kunal Verma. Acesta ar fi ripostat, scrie india.com, iar cearta dintre cei doi bărbați ar fi continuat apoi a doua zi, pe platourile de filmare. Unul dintre producători ar fi intervenit, Siddharth Shukla ar fi refuzat să se scuze și, apostrofat, ar fi părăsit val-vârtej filmările. Ulterior, rolul principal masculin i-a fost încredințat lui Rohan Gandotra.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton