Homepage  / Articole

La SRC se anunță un nou concurent la „Dansez…”

La SRC se anunță un nou concurent la „Dansez...”

de Redactia Tvmania

Vedetele concurente în noul sezon „Dansez pentru tine” au motive serioase de îngrijorare: Veronica, simpaticul personaj de la „Serviciul Român de Comedie”, interpretat de Cătălin Neamțu, vrea să participe la celebra competiția de la Pro TV. Astăzi, de la 20.30, Veronica se pregătește de concurs alături de două prietene sado-maso - Aniela Petreanu și Andreea Doinea.

Sub deviza „pentru o viață sănătoasă consumați minimum 2 kilograme de brânză la o masă”, Veronica a găsit cheia pentru a reuși la „Dansez pentru tine”: mâncarea consistentă e cel mai bun lucru pentru a evolua la dans, deoarece atunci când cazi, cazi pe moale și nu te lovești.

În aceeași ediție, Mihai Bobonete are o intervenție tocmai de la Las Vegas, de unde transmite un mesaj. După ce a aflat că i-au fost vândute toate lucrurile din casă, Bobonete le transmite tatălui și fratelui său că vor avea mari probleme.

Tot la SRC, Dan Diaconescu (Claudiu Maier) vine să arate sacii cu bani, iar apariția sa este una cu cântec: o dedicație pe care muncitorii de la Oltchim i-o fac acestuia în platou. Concluzia acestora e simplă: „Tu ne dai speranța în viață, o rugăminte avem, îți dăm noi niște bani să-ți pui dinții din față”.

Familia de rromi de la SRC primește diseară vizita a doi miniștri francezi în România (Ducu Hancu și Iulian Postelnicu), vizită care are un final plin de haz: cei doi miniștri prind tot la alba-neagra și rămân în lenjerie intimă. În același timp, familia Cosmos pleacă la Paris pentru că, vorba Cometei (Monica Anghel), „Adică cum, noi să stăm aici în sărăcia asta și voi să vă lăfăiți la Paris în bogăție?”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton