Homepage  / Știri / Televiziune

La TVR 2, din martie, începe serialul coreean „Regele îndrăgostit”

La TVR 2, din martie, începe serialul coreean „Regele îndrăgostit”

de Redactia Tvmania

Postul TVR 2 va difuza, începând cu 12 martie, de la 17.40, un nou serial sud-coreean, „Regele îndrăgostit” („The King in Love”), difuzat anul trecut în ţara de origine, unde a avut audienţe mari. Producţia are la bază romanul „Wangeun Saranghanda”, scris de Kim Yi-Ryung, şi a fost vândută, în afară de România, în Filipine, China, Taiwan, Japonia, Thailanda, Indonezia, America şi Australia.

Acţiunea serialului se petrece în secolul al IV-lea în Coreea condusă de dinastia Goryeo. Prinţul moştenitor al tronului, Wang Won (Im Si-wan), şi prietenul său din copilărie, războinicul Wang Rin (Hong Jong-hyun), se îndrăgostesc, la maturitate, de aceeaşi femeie, frumoasa Eun-San (Im Yoon-ah), chiar dacă în adolescenţă toţi trei au fost prieteni foarte buni. Rivalitatea amoroasă le va distruge prietenia şi va destabiliza situaţia întregului regat.

Rolul din acest serial i-a adus lui Im Yoon-ah (27 de ani) premiul pentru „Cea mai bună actriţă” în cadrul galei „Asia Artist Awards”. Im Yoon-ah (cunoscută sub numele de Yoona) s-a remarcat în Coreea în primul rând în muzică. A făcut parte din trupa Girls’ Generation, iar ulterior a urmat o carieră solo. În actorie a debutat în 2007, iar de atunci a jucat în mai multe seriale. Primul rol într-un film l-a avut în 2017, în pelicula de acţiune „Confidential Assignment”.

Pe actorul Im Si-wan l-aţi mai văzut în „Legendele palatului: Luna îmbrăţişează Soarele” şi „Prințesa procuror”, iar pe Hong Jong-hyun, în „Iubire sub vraja lunii

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton